"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אומץ לב אמיתי": מפקד מג"ב העניק תעודת הוקרה לקצין שניטרל את המחבל בפיגוע במעלה אדומים

א', קצין מג"ב ניטרל מחבל שהתחזה למאבטח ופצע שישה ישראלים • ניצב בריק יצחק: "נטרלת את המחבל במקצועיות וללא היסוס, בזכותך ניצלו חיי רבים ונמנע אסון גדול יותר"

,עודכן
0השמעה
"גאה להיות קצין מג"ב". צילום: דוברות המשטרה

מפקד משמר הגבול, ניצב בריק יצחק, העניק היום (רביעי) תעודת הוקרה לקצין מג"ב א'שניטרל את המחבל בפיגוע במעלה אדומים. כזכור, לפני כשבועיים מחבל שהתחזה למאבטח פתח בירי אקדח לעבר ישראלים מחוץ לקניון במעלה אדומים. המחבל, מהנד אלמזארעה, בן 20, תושב עזריה, היה בעל אישור לעבוד במעלה אדומים ושימש כעובד ניקיון במתנ"ס העירוני בשנים האחרונות.

הענקת תעודת הערכה לקצין שניטרל את המחבל במעלה אדומים || דוברות המשטרה

מפקד מג"ב, ניצב בֵרִיק יצחק, שיבח את הקצין והודה לו: "תעודה זו מגיעה לך בזכות, פעלת בנחישות בזמן שלא היית במשמרת, הפגנת אומץ לב אמיתי וגבורה גדולה אל מול המחבל. הפעולה המהירה והמדויקת שנקטת בקור רוח ראויה לציון, נטרלת את המחבל במקצועיות וללא היסוס, בזכותך ניצלו חיי רבים ונמנע אסון גדול יותר. זו הציפייה שלנו מהלוחמים שלנו, אתה מהווה דוגמא ללוחמיך. מגיעה לך הערכה רבה בשם אזרחי מדינת ישראל".

טקס הענקת התעודה,צילום: דוברות המשטרה

קצין מג"ב שניטרל את המחבל אמר במעמד קבלת התעודה: ״אני מעריך מאוד את הענקת התעודה, מבחינתי, עשיתי את מה שכל לוחם היה עושה באירוע דומה. אני גאה להיות קצין במשמר הגבול ושיש לי הזכות להגן על המדינה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר