"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מח"ט בנימין הגיע לניחום אבלים בבית הנרצח הראל מסעוד - וגורש בצעקות ע"י חבריו: "איך הוא מעז"
המח"ט, אליאב אלבז, הגיע לבית משפחת מסעוד שבנה הראל נרצח בפיגוע בעלי • חבריו גירשו אותו בצעקות: "זה חוסר רגישות משווע מצד המח"ט, אני לא מבין בכלל איך הוא מעז להראות את הפרצוף שלו כאן" • לטענת החברים, "לא מספיק שבכל כהונתו הוא הוביל מדיניות רופסת וחלשה כנגד הטרור בגזרת בנימין, כעת הוא פותח במסע רדיפה חסר תקדים כנגד המתיישבים" • אביו של הראל: "אנו מצרים על מה שארע ואנחנו נשמח מאוד להיפגש עם המח"ט בארבע עיניים" • בממשלה גינו - השר גלנט: "אל״מ אלבז הוא קצין מצטיין, פגיעה בחיילי וקציני צה״ל כמוה כפגיעה בדגל המדינה. לא נאפשר זאת, נמצה את הדין עם הפורעים"
פיגוע הירי ליד תחנת הדלק בעלי. צילום: חנן גרינווד
תיעוד

מח"ט בנימין הגיע לניחום אבלים בבית הנרצח הראל מסעוד - וגורש בצעקות ע"י חבריו: "איך הוא מעז"

המח"ט, אליאב אלבז, הגיע לבית משפחת מסעוד שבנה הראל נרצח בפיגוע בעלי • חבריו גירשו אותו בצעקות: "זה חוסר רגישות משווע מצד המח"ט, אני לא מבין בכלל איך הוא מעז להראות את הפרצוף שלו כאן" • לטענת החברים, "לא מספיק שבכל כהונתו הוא הוביל מדיניות רופסת וחלשה כנגד הטרור בגזרת בנימין, כעת הוא פותח במסע רדיפה חסר תקדים כנגד המתיישבים" • אביו של הראל: "אנו מצרים על מה שארע ואנחנו נשמח מאוד להיפגש עם המח"ט בארבע עיניים" • בממשלה גינו - השר גלנט: "אל״מ אלבז הוא קצין מצטיין, פגיעה בחיילי וקציני צה״ל כמוה כפגיעה בדגל המדינה. לא נאפשר זאת, נמצה את הדין עם הפורעים"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מח"ט בנימין אליאב אלבז שהגיע לישוב יד בנימין לניחום אבלים אצל משפחתו של הראל מסעוד שנרצחבפיגוע הקשה בעלי, גורש בצעקות על ידי עשרות מחבריו של הראל שתקפו אותו בחריפות על ההפקרות הביטחונית בגזרתו.

גיל מסעוד, אביו של הראל ז"ל, אמר לאחר המקרה: "במהלך השבוע הגיעו לכאן פוליטיקאים מימין ומשמאל שהתקבלו בברכה, כי אצלנו מקבלים את כולם באהבה. הערב, המח"ט הגיע לכאן ללא תיאום מראש, בערב רגיש מאוד עם כל החברים של הראל. אנו מצרים על מה שארע ואנחנו נשמח מאוד להיפגש עימו בארבע עיניים".

מח"ט בנימין הגיע לנחם בביתו של נרצח הפיגוע הראל מסעוד - חבריו של הנרצח גירשו אותו

האירוע בשבעה מגיע על רקע עימותים קשים וסדרת מעצרים שהוביל אל"מ אלבז בשבת האחרונה כנגד מתיישבים - ביניהם חבריהם של הנרצחים שנאלצו להתמודד עם ההפקרות הביטחונית.

מימין: מח"ט בנימין אליאב אלבז עם יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ בזמן שכיהן כשר הביטחון, צילום: אליאב חרמוני

"זה חוסר רגישות משווע מצד המח"ט", תקף אחד מחבריו. "אני לא מבין בכלל איך המח"ט הזה מעז להראות את הפרצוף שלו כאן. לא מספיק שבכל כהונתו הוא הוביל מדיניות רופסת וחלשה כנגד הטרור בגזרת בנימין, כעת לאחר רצח שהתרחש בחסות ההפקרות שיצר הוא פותח במסע רדיפה חסר תקדים כנגד המתיישבים".

עוד הוסיף החבר, "מוותרים בחפץ לב על תנחומיו, ומוטב שבמקום להזיל כאן דמעות תנין ולהבטיח הבטחות סרק יתאפס על עצמו ויתחיל להילחם באויב האמיתי שמכה בנו ללא רחם".

גינויים מקיר לקיר

לאחר התקרית שזכתה להד תקשורתי, הזדרזו בכירים בקואליציה ובאופוזיציה לגנות את האירועים.

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר בתגובה: "התקיפה והגידופים נגד מח"ט בנימין, אל"מ אליאב אלבז, שמפקד על הכוחות ששומרים על אזרחי ישראל הם חרפה ואני מגנה אותם בתוקף. לא נקבל ולא נכיל כל סוג של אלימות נגד קציני וחיילי צה"ל".

נתניהו וגלנט. מגנים את ההתקפה על מח"ט בנימין אליאב אלבז, צילום: אלכס קולומויסקי

יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ הגיב לתקרית: ״אל"מ אליאב אלבז הוא קצין ומפקד עתיר זכויות שמקדיש את חייו לביטחון המדינה. הקריאות נגדו לא רק בזויות, הן מעידות על כשל ערכי ורוח גבית שמקבלים קיצוניים בימים אלו נגד כוחות הביטחון. המעשים וההתבטאויות שאנו רואים בימים האחרונים עלולים להיגמר באסון״.

שר הביטחון יואב גלנט אמר: "שוחחתי הלילה עם מפקד חטיבת בנימין אל״מ אליאב אלבז, בעקבות האלימות הנבזית שספג ביד בנימין. אל״מ אלבז הוא קצין מצטיין, המקדיש את חייו למען ביטחון ישראל ופועל לילות כימים להגנה על אזרחיה. פגיעה בחיילי וקציני צה״ל כמוה כפגיעה בדגל המדינה. לא נאפשר זאת, נמצה את הדין עם הפורעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...