משטרת ישראל משיקה כלי אסטרטגי חדשני של "שיתוף הציבור"

"משטרה משתפת" - אתר ההתייעצות של משטרת ישראל הושק לטובת התייעלות בתהליכי עבודה ובטיפול המשטרתי בנושאים מגוונים • הנושא הראשון שיעלה על הפרק - עבירות סייבר • ראש אגף התכנון ניצב דני קריבו: "מהות המשטרה היא לשרת ולהגן על הציבור ולכן חשוב לנו למקד ולהתאים את הפעילות שלנו לצרכים של הציבור"

מרכז שליטה של המשטרה (ארכיון). צילום: גדעון מרקוביץ

משטרה משתפת: משטרת ישראל משיקה כלי אסטרטגי חדשני של "שיתוף הציבור". המשטרה השיקה היום (ראשון) אתר התייעצות חדש ומזמינה את הציבור להיות שותף ולהשפיע בסוגיות שעל סדר היום הציבורי .

מדובר בתהליך חדשני המתבצע בהובלת מחלקת אסטרטגיה באגף התכנון של המשטרה ובמסגרתו הוקם אתר המאפשר פלטפורמה לשיתוף ציבור, לטובת התייעלות בתהליכי עבודה ובטיפול המשטרתי בנושאים רלוונטיים ומשתנים.

ראש אגף התכנון, דני קריבו,

הנושא הראשון שהמשטרה מזמינה את הציבור לעסוק בו בשיתוף עמה הוא עבירות במרחב המקוון (עבירות סייבר). במשטרה מסבירים כי המרחב המקוון הפך להיות חלק בלתי נפרד מחיינו ובהתאמה, גם הפעילות הפלילית במרחב זה התרחבה והפכה לנפוצה ועל כן הוא הנושא הראשון שעלה על הפרק. ההתייעצות עם הציבור תהיה זמינה באתר https://shituf.police.gov.il/#/ ב-27 הימים הקרובים.

ראש אגף התכנון ניצב דני קריבו כתב: "אגף התכנון אחראי על תהליכי התכנון של משטרת ישראל. כדי להעשיר את התכנון ולקבל החלטות עדכניות, רלוונטיות וישימות אנו רוצים להגביר את שיתוף הציבור. מהות המשטרה היא לשרת ולהגן על הציבור ולכן חשוב לנו למקד ולהתאים את הפעילות שלנו לצרכים של הציבור. כעת אנו משיקים את אתר ההתייעצות של משטרת ישראל שיאפשר לנו שיח רחב עם הציבור, ולכם להשפיע בנושאים שעל סדר היום, על תהליכי התכנון במשטרה ולסייע לנו להיערך להתמודדות עם האתגרים שלפתחנו". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר