"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
22 שנה אחרי הפיגוע בסבארו: נקבע מותה של הפצועה חנה נחנברג
בבית החולים איכילוב קבעו את מותה של נחנברג, שנפצעה קשה ושקעה מאז בתרדמת • אביה יצחק: "עברה 22 שנים של גבורה"
הפיגוע בסבארו. צילום: רויטרס

22 שנה אחרי הפיגוע בסבארו: נקבע מותה של הפצועה חנה נחנברג

בבית החולים איכילוב קבעו את מותה של נחנברג, שנפצעה קשה ושקעה מאז בתרדמת • אביה יצחק: "עברה 22 שנים של גבורה"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקורבן ה-16:22 שנים לאחר הפיגוע הנוראי במסעדת סבארו שבירושלים, בבית החולים איכילוב קבעו הערב (רביעי) את מותה של חנה נחנברג, שנפצעה קשה אז ושקעה לתרדמת.

הקורבן ה-16 מהפיגוע. ההרוגה ובני משפחתה, צילום: ללא

אביה יצחק סיפר: "לאחר כמעט 22 שנה של גבורה, חנה היא הקורבן ה-16 מהפיגוע. זה לא שחיכינו לזה, אבל בזמן האחרון היא התקשתה לנשום ופונתה לבית החולים, שם הערב נפטרה. הלווייתה תתקיים בחמישי אחר הצהריים במודיעין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...