אופנוע ים בכנרת | צילום: דוברת המשטרה (ארכיון)

שני פצועים בינוני בהתגשות חזיתית בין אופנועי ים בכנרת

חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לשניים טיפול רפואי, ופינו אותם לבית החולים זיו

שני צעירים בשנות השערים והשלושים לחייהם נפצעו היום (שבת) באורח בינוני בתאונה חזיתית בין שני אופנועי ים בכנרת. שני המשיטים התנגשו בעומק הכנרת, וחולצו בסירות על ידי צוותי מד"א בחוף סמוך לכפר נחום. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לשניים טיפול רפואי, ופינו אותם לבית החולים זיו שבצפת.

חובש רפואת חירום במד"א, ח'אלד זועבי, סיפר: "חברנו עם סירה של השיטור הימי שהוציאה אלינו את הפצוע הראשון שהיה בהכרה וסבל מחבלות מדממות ומשברים בגפיים. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל קיבועים ומתן תרופות לשיכוך כאבים, והוא פונה בניידת טיפול נמרץ של מד"א להמשך טיפול בבית החולים.

"מספר רגעים לאחר מכן הגיעה לחוף סמוך לכנסיה סירה נוספת עם משיט האופנוע השני שסבל גם הוא מחבלות בגפיים. העברנו אותו לניידת טיפול נמרץ נוספת של מד"א שהגיעה למקום ופינתה אותו לבית החולים תוך כדי טיפול רפואי כשמצבו גם כן מוגדר בינוני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...