"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

"נדרסו בדרך לבית הספר": שלושה אחים נהרגו בתאונה במזרח ירושלים

מניסה (3), תאאר (4) וסלינא (8) אל-רג'בי נפגעו מרכב במחנה הפליטים שועפאט ופונו במצב אנוש לשערי צדק להדסה הר הצופים, ושם נקבע מותם • המשטרה פתחה בחקירה

,עודכן
0השמעה
ההרוגים על רקע הזירה, צילום: יהודה בנדר/תיעוד מבצעי מד"א, באדיבות המשפחה

טרגדיה במזרח ירושלים:האחים מניסה (3), תאאר (4) וסלינא (8) אל-רג'בי נהרגו לאחר שנפגעו מרכב במחנה הפליטים שועפאט היום (חמישי). בתקשורת הערבית דווח כי האחים נדרסו למוות בעת שהיו בדרכם לבית הספר.

הם פונו במצב אנוש תוך כדי מאמצי החייאה לבתי החולים שערי צדק והדסה הר הצופים, שם נקבע מותם. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע.

פינוי הילדים שנפצעו באורח אנוש בתאונה בשועפאט // צילום: רשתות ערביות

הדיווח הראשוני על התאונה התקבל במוקד מד"א הבוקר בשעה 07:46. אמבולנסים של הסהר האדום הגיעו לזירה ופינו את הפצועים למחסום שועפאט, שם המתינו להם אמבולנסים וחובשים של מד"א. כעבור שעה הודיעו בתי החולים על מותם של האחים.

השתתפה בהכנת הידיעה:דנה בן שמעון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר