"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאמצים למנוע את השביתה מחר באגד

פגישה מכרעת בבית ההסתדרות • העובדים מוחים על הכוונה לפטר 160 מהם • הנהלת אגד בתגובה: "אגד מוכנה לדבר עם העובדים אבל פגיעה בנוסעים היא קו אדום"

,עודכן

לאחר שוועד עובדי חברת התחבורה הציבורית אגד הכריז על שביתת אזהרה שתחל מחר, נעשים מאמצים קדחתניים למנוע אותה. יו"ר ההסתדרות אבי ניסקורן זימן הערב פגישה דחופה בבית ההסתדרות עם נציגי הוועד, נציגי הנהלת אגד, מנכ"ל משרד התחבורה עוזי יצחקי, יו"ר איגוד עובדי התחבורה בהסתדרות, אבי אדרי ועם שלמה יצחקי הממונה הראשי על יחסי העבודה במשרד הכלכלה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מההסתדרות נמסר כי השביתה מגיעה בעקבות התנהלותה החד-צדדית של הנהלת החברה תוך פגיעה קשה בשכרם ובתנאי ההעסקה של אלפי נהגי החברה. "כל הפניות בשבועות האחרונים להנהלת אגד להפסקת הצעדים החד-צדדיים נענו בשלילה, לרבות התרעות חוזרות ונשנות של ההסתדרות למנהלי אגד". נאמר. נזכיר כי ועד עובדי אגד טוען שבניסיון לקצץ מיליונים החליטו באגד לפטר כ-160 נהגים ללא משא ומתן עם הוועד.

הנהלת אגד מנגד ציינה כי אין מנוס מהקיצוצים והוועד היה מודע לו. בתגובה להחלטת הועד להשבית את קווי השירות בכל הארץ הודיעו ביום ראשון באגד כי גם אם הועד יכריז על שביתה החברה ערוכה להמשיך בעבודה. "גם כשמנהלים מאבק צריך לזכור שאנחנו נותנים שירות ושאנשים סומכים עלינו .שירות התחבורה הציבורית ימשיך לפעול ביום שני גם אם איומי ועד העובדים ימומשו והוא יצליח להנהיג שביתה". ההערכה היא כי אגד ייגיס נהגים שיצמצמו את השביתה לכדי שיבושים בלבד.

"מדובר בשביתה בלתי מוצדקת שמתעלמת מהעובדה שאגד כבר מזמן אינו אותו מונופול, השולט ללא עוררין בתחבורה הציבורית, ושאנחנו מחוייבים לבצע תוכנית התייעלות בהיקף של כ-100 מיליון ש"ח בשנה על מנת להתאים את הארגון להיקף הפעילות הקיים", אמר דובר אגד רון רטנר והדגיש, כי הנהלת אגד לא חרגה כהוא זה מההסכמים הקיבוציים שנחתמו עם הוועד ועם ההסתדרות עצמה, ועל כן לא ברור מדוע ההסתדרות נותנת גיבוי למאבק מנותק זה.

"אני מצר על הגישה הדורסנית של ועד העובדים החדש, אשר בהתנהגותו הבלתי אחראית צפוי לפגוע בציבור הנוסעים ולסכן את הביטחון התעסוקתי של כ-6,500 העובדים והחברים באגד. אנו נערכים לגייס את כל החברים בעלי הרשיונות מקרב המנהל והמוסכים על מנת לצמצם את הפגיעה בנוסעים ואני מקווה שעד יום שני יתעשתו ההסתדרות וועד העובדים, ויאמצו גישה הגיונית ואחראית יותר", סיכם רון רטנר, דובר אגד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר