במשטרה מחכים לדו"ח הרפואי // צילום: Gettyimages (אילוסטרציה) // במשטרה מחכים לדו"ח הרפואי

חשד להתעללות בנכדו התינוק של ראש עירייה

נכדו בן ה-4 חודשים של ראש עירייה באזור י-ם מאושפז במצב קשה • נבדק אם נפצע כתוצאה מטלטול או מחבלה

המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות פציעתו של תינוק כבן ארבעה חודשים שהובא בתחילת השבוע לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים כשהוא סובל, כך על פי החשד, מחבלה בראשו.

התינוק, נכדו של ראש עירייה באזור ירושלים, מאושפז במצב קשה ודיווח על מצבו הועבר למשטרה על ידי בית החולים. בעקבות זאת, נפתחה חקירה ונגבו עדויות מהמטפלת במעון שבו שהה התינוק ומהוריו. במשטרה מחכים לדוח הרפואי של בית החולים שיקבע אם פציעתו של התינוק היא כתוצאה מטלטול או מחבלה כלשהי.

הוריו של התינוק אמרו כי כרגע אינם מרגישים צורך להגיב לדברים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לפני כשלושה חודשים נפתחה חקירה נגד זוג הורים תושבי ראשון לציון בשנות ה-30 לחייהם, בחשד כי גרמו לתינוקם פגיעה קשה על ידי טלטול. חקירת המקרה החלה כשלבית החולים אסף הרופא הגיע התינוק, בן ארבעה חודשים מלווה בהוריו שטענו שהוא אפאתיי ומקיא. 

ההורים הכחישו את החשדות נגדם, וטוענים בין היתר להגנתם שיתכן והילד נפגע בפעוטון. המשטרה תחקרה את צוות המעון, אך נכון לעכשיו מייחסת את החשד להורים בלבד. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...