"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלשיך: "מצפון תיפתח הרעה? תלוי במפקדים"
מפכ"ל המשטרה התייחס בטקס חילופי מפקדי מחוז הצפון ליחסי המשטרה והערבים: "עוסקים בהנגשת המשטרה לאוכלוסיה הערבית"
ניצב זהר דביר (מימין) וניצב אלון אשור // צילום: גיל אליהו, ג'יני // ניצב זהר דביר (מימין) וניצב אלון אשור

אלשיך: "מצפון תיפתח הרעה? תלוי במפקדים"

מפכ"ל המשטרה התייחס בטקס חילופי מפקדי מחוז הצפון ליחסי המשטרה והערבים: "עוסקים בהנגשת המשטרה לאוכלוסיה הערבית"

דני ברנר
, עודכן

ניצב אלון אסור נכנס היום לתפקידו כמפקד המחוז הצפוני במשטרה. בטקס, שנערך במטה מחוז צפון, החליף ניצב אסור את ניצב זהר דביר שכיהן כמפקד המחוז הצפוני בשנתיים האחרונות ומונה בסבב המינויים האחרון לתפקיד סגן המפכ״ל.

צילום: ידין דלויה

הטקס התקיים במעמד השר לביטחון פנים, ח״כ גלעד ארדן, המפקח הכללי, רב ניצב רוני אלשיך, סגל הפיקוד של משטרת ישראל ומג"ב, שותפים לדרך ובני משפחותיהם הנרגשים של המפקדים.

מפכ"ל המשטרה רנ"צ רוני אלשיך חזר בטקס על כוונת המשטרה להגביר את מאמציה לתת שירות לאוכלוסיה הערבית. "לאחרונה אנו עוסקים באינטנסיביות בהעמקה והנגשת שירותי המשטרה, חיזוק, אכיפה, הרתעה והעמקת השותפויות עם החברה הערבית בכל רחבי הארץ", אמר אלשיך.

הוא הוסיף כי "אנחנו מדברים על הקמת תחנות משטרה חדשות, חיזוק תחנות קיימות, גיוס משמעותי של אוכלוסיה מוסלמית לשורות המשטרה ועוד".

רנ"צ אלשיך, בהתייחסו למשפט הידוע מהמקורות "מצפון תיפתח הרעה", אמר כי הדבר "תלוי במפקדים".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ניצב זהר דביר התמנה למפקד מחוז הצפון לפני כשנתיים. לפני שנה הוא קיבל אחריות פיקודית גם על מחוז חוף, זאת בעקבות פיטוריו של חגי דותן. לפני כשלושה חודשים הוא מונה לסגן המפכ"ל. ניצב דביר אמר בטקס: "ידענו להתמודד עם פשיעה חמורה והפרות סדר ושאפנו להוציא את המחוז ממעגל האלימות".

מחליפו של דביר, ניצב אלון אסור, כיהן כמפקד המכללה הלאומית לשוטרים. בעבר שימש כקצין אגף המבצעים במחוז מרכז וכמפקד תחנות פתח תקווה וראש העין. אסור אמר במהלך הטקס כי "נמשיך ונפתח את הקשר עם הקהילה על כל מרכיביה ומגזריה וזאת בכדי להביא לעתיד טוב יותר לילדנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...