"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשבוע הבא: כביש דשנים בחיפה ייפתח

הכביש, המחבר בין כביש 70 לאזורי התעשייה ובתי הזיקוק, יצמצם את תנועת החומרים המסוכנים באזור ויקל על התנועה

,עודכן
הכביש החדש יצמצם את תנועת החומרים המסוכנים. מפרץ חיפה // צילום: אי.אף.פי (ארכיון) // הכביש החדש יצמצם את תנועת החומרים המסוכנים. מפרץ חיפה

לקראת חג הפסח - בשורה טובה לתושבי מטרופולין חיפה. כביש דשנים שיפתח לתנועה ביום שלישי הבא צפוי להפחית באופן משמעותי את תנועת החומרים המסוכנים במפרץ חיפה ויקל על הכניסה והיציאה למטרופולין חיפה. כך הודיע שר התחבורה והמודיעין, ישראל כץ.

כביש דשנים, המחבר את כביש 70 לדרך חיפה בקרית אתא ולאזורי התעשייה הפטרוכימית ובתי הזיקוק, ינקז את תנועת המשאיות והמכליות המובילות חומרים מסוכנים לכיוון דרום ומרכז הארץ ויפחית את עומסי התנועה בכניסה וביציאה למטרופולין חיפה מכיוון מזרח, בצומת יגור.

סקר: העמדה הפוליטית של רוב בני הנוער בישראל

מדובר בכביש בינעירוני חדש באורך של כחמישה קילומטרים, הכולל גשר באורך של 300 מטרים העובר מעל נחל ציפורי. כביש דשנים הוא אחד הכבישים החשובים והבטיחותיים ביותר שהוקמו בשנים האחרונות במטרופולין חיפה, זאת במטרה לצמצם את תנועת החומרים המסוכנים באזורים מיושבים.

עלות הפרויקט, שהוקם על ידי חברת יפה נוף, נאמדת בכ-200 מיליון שקלים. במסגרת העבודות לסלילת הכביש, בוצעה הסדרתם של כמה צמתים בכביש 70, ובנוסף הוסדרו צומת דשנים והכניסות למפעל דשנים, למפעלים הפטרוכימיים ולקרית אתא.

השר כץ ציין כי כביש דשנים יוריד אלפי משאיות מכבישי המטרופולין ויחסוך למדינה עשרות מיליוני שקלים. לדבריו, כביש דשנים הוא עורק תחבורתי חשוב בצפון, המבוצע במסגרת מהפכת התשתיות שמקדם משרד התחבורה בכל רחבי הארץ, בהיקף של מיליארדי שקלים. "פעלתי לזירוז פתיחת כביש דשנים, בשל הצורך הדחוף למנוע מעבר של חומרים מסוכנים באזורים מאוכלסים במפרץ חיפה" הוסיף כץ.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ראשי הערים בקריות ובחיפה ברכו על פתיחת הכביש החדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר