"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"פשוט ידעתי שבאמבולנס שוכב בעלי"
שלומית גלבוע, מתנדבת במד"א, סייעה לטפל בבעלה שוקי, שנפצע קשה בפיגוע בקריית ארבע • "עצרתי לו את הדימום בראש"
שלומית גלבוע, אשתו של שוקי שנפצע בפיגוע בקריית ארבע // צילום מסך // שלומית גלבוע, אשתו של שוקי שנפצע בפיגוע בקריית ארבע // צילום מסך

"פשוט ידעתי שבאמבולנס שוכב בעלי"

שלומית גלבוע, מתנדבת במד"א, סייעה לטפל בבעלה שוקי, שנפצע קשה בפיגוע בקריית ארבע • "עצרתי לו את הדימום בראש"

יורי ילון
, עודכן

"הייתה לי הרגשה שבאמבולנס שכב בעלי, פשוט ידעתי", כך אמרה היום (חמישי) שלומית, רעייתו של שוקי גלבוע בן ה-31, תושב היישוב קריית ארבע שנפצע קשהבפיגוע הבוקר ביישוב. שלומית, מתנדבת במד"א, סייעה לטפל בבעלה ולהביאו לבית החולים.

"אני מתנדבת במד"א ואחות בבית חולים, ואחרי משמרת במד"א התכוונתי ללכת לישון. בעלי, שמתנדב בכיתת הכוננות של היישוב, הגיע מהעבודה להגיד לי לילה טוב" סיפרה שלומית. "שמענו בקשר שיש אירוע, שכנראהמחבל עלה מעל הגדר.מחבל ארור שהדבר היחיד שרצה לעשות זה לרצוח ילדים בדם קר".

צילום: מיקי אלבו חדר פיקוד

גלבוע סיפרה כי שמעה אמבולנס וירדה לכביש הראשי: "הייתה לי הרגשה שקרה משהו, ידעתי שזה בעלי. ביקשתי מהם לעלות,טיפלתי בשוקי ועצרתי לו את הדימום בראש". האמבולנס הגיע לבית החולים והביא את שוקי לחדר הטראומה. "אני לא יודעת בדיוק מה קרה, הוא נפצע, כנראה מירי. הוא לא סיפר הרבה, הוא סובל וכאוב".

"נישאר ונמשיך להילחם על היישוב והאדמה שלנו ועל ארץ ישראל", הדגישה שלומית. "נגן על המדינה שלנו, ארץ ישראל זה בלב שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...