"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערת הליהוק ב-YES: "די לאפליה"
על רקע מסמך הליהוק לפרסומת ה"אשכנזים" וה"לא שחומים" שנחשף, שלחו ראשי הארגון מכתב זועם למעסיקים בתחום המשחק. "אין לשאול שחקן על גילו ומוצאו, זה לא חוקי", כתבו
פרסומת ל"YES" \ צילום מסך מתוך יוטיוב // פרסומת ל"YES" \ צילום מסך מתוך יוטיוב

סערת הליהוק ב-YES: "די לאפליה"

על רקע מסמך הליהוק לפרסומת ה"אשכנזים" וה"לא שחומים" שנחשף, שלחו ראשי הארגון מכתב זועם למעסיקים בתחום המשחק. "אין לשאול שחקן על גילו ומוצאו, זה לא חוקי", כתבו

ערן סויסה
, עודכן

ארגון השחקנים שלח היום (שני) מכתב אזהרה למעסיקים בתחום המשחק, טרם נקיטת צעדים משפטיים, הקורא להפסקת האפליה. המכתב נשלח בעקבות סערת מסמך הליהוק לפרסומת של YES לפיו מחפשים שחקנים 'אשכנזים' ו'לא שחומים', כלשון המסמך, אותו חשף "ישראל היום", ו"בעקבות תלונות של שחקנים".

״ארגון השחקנים שם לו כמטרה להיאבק בתופעות של אפליה מצד מעסיקים בתחום המשחק כלפי שחקנים בגין גילם, מוצאם, דתם ועוד״, כך לשון ההודעה במכתב. עוד נכתב כי ״הארגון יפעל למגר תופעה זו מתחום המשחק ולמצות את הדין עם כל גורם אשר פועל בדרכים פסולות ומפלגות כלפי השחקנים״.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אוהד קנולר, יו"ר ארגון השחקנים, אמר כי "שחקן יכול לגלם דמויות רבות ומגוונות בגילאים שונים, גם אם גילו או מוצאו שונה מן הדמות אותה הוא צריך לגלם. הדבר היחידי שחשוב זה מה יש ביכולתו של השחקן לגלם, ואין לשאול שחקן על גילו ומוצאו. זה לא רלוונטי וזה גם לא חוקי".

אורי רשטיק, מנכ"ל ארגון השחקנים, הוסיף: "שחקנים ושחקניות המתמודדים עם אפליה מצד מעסיקים, אינו נושא חדש. הפרסומים האחרונים בתקשורת חושפים מעט אור על התופעה הפוגענית מצד המעסיקים מתחום המשחק. נמצה את הדין עם כל מעסיק שמפלה שחקנים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...