מטוסי חברת התעופה דלתא איירליינס מקורקעים היום בגלל תקלה כללית במערכות המחשוב: החברה חוותה הפסקת פעילות של מערכת המחשבים, אשר השפיעה על טיסות שהיו מתוכננות לבוקר זה (שני), וטיסות הממתינות להמראה מעוכבות כעת.
מדלתא נמסר כי טיסות אשר נמצאות בדרכן באוויר מתפקדות כרגיל. חברת התעופה ממליצה לנוסעים לבדוק את סטטוס הטיסה שלהם בזמן שהנושא נמצא בטיפול.
על פי החברה, הפסקת חשמל באטלנטה שהחלה בערך בשעה 2:30 לפנות בוקר (שעון מזרח ארה"ב), השפיעה על מערכות המחשב והתפעול של דלתא איירליינס ברחבי העולם, וגרמה לעיכובי טיסות.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
טיסת דלתא איירליינס מת"א לניו יורק (JFK) תצא בשלב זה כמתוכנן בחצות וחצי. הטיסה שהמריאה מ-JFK יצאה וצפויה לנחות בהתאם ללו"ז, ב-17:35 בנמל התעופה בן גוריון.
ביטולי טיסה נרחבים צפויים להיות היום, אך כל הטיסות שיצאו לדרכן פועלות בצורה נורמלית ורגילה.
מדלתא נמסר: "אנו מודעים לכך שמערכות סטטוס הטיסות, כולל מסכים בשדות התעופה, מראים באופן בלתי תקין שהטיסות פועלות על פי לוח הזמנים המתוכנן".
