"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רכב חדש נתרם לעמותת "בית הגלגלים"
לפני כחודש נשרף רכב ההסעות של העמותה עם ציוד בשווי 400 אלף ש"ח • הקרן המשפחתית ע"ש תד אריסון רכשה רכב חדש
רכב ההסעות שעלה באש // צילום: דוברות המשטרה // רכב ההסעות שעלה באש // צילום: דוברות המשטרה

רכב חדש נתרם לעמותת "בית הגלגלים"

לפני כחודש נשרף רכב ההסעות של העמותה עם ציוד בשווי 400 אלף ש"ח • הקרן המשפחתית ע"ש תד אריסון רכשה רכב חדש

, עודכן

הקרן המשפחתית על שם טד אריסון רכשה רכב הסעות חדש לעמותת "בית הגלגלים" – במקום הרכב שנשרף. כזכור, רכב ההסעות של עמותת "בית הגלגלים" שהסיע שבעה חניכים עם מוגבלויות מהצפון לסיור של יומיים בירושלים, עלה באש על כביש 1 בשל תקלה טכנית, ב-22.2.

הנהג הצליח לחלץ בתוך דקות ספורות את כל החניכים ללא פגע, אך הרכב נשרף לחלוטין ובתוכו ציוד רב של החניכים. בעקבות פניית העמותה לציבור, התגייסה הקרן המשפחתית ע"ש תד אריסון לעניין והודיעה כי תתרום את הסכום המלא בשווי מאות אלפי שקלים לרכישת רכב חדש.

מנכ"ל העמותה, יונתן קרני, הודה לקרן המשפחתית ע"ש אריסון על תרומתם הנדיבה והסיוע המהיר. עמותת בית הגלגלים היא למען ילדים, נוער ובוגרים המתמודדים עם מוגבלויות, ופזורה בשישה מוקדים ברחבי הארץ.

הרכב השרוף // צילום: דוברות המשטרה
הרכב השרוף // צילום: דוברות המשטרה

הרכב השרוף // צילום: דוברות המשטרה

חשוב להדגיש כי הרכב של העמותה שנשרף כליל ובתוכו ציוד של החניכים היה מבוטח, אלא שהכיסוי לחלק מרכיבי הסיוע שמותקנים ברכב מוגבל, ועלותם מוערכת ב-400 אלף שקלים.

פעולות כיבוי האש // צילום: דוברות המשטרה
פעולות כיבוי האש // צילום: דוברות המשטרה

פעולות כיבוי האש // צילום: דוברות המשטרה

עמותת "בית הגלגלים" הוקמה ב-1979 ומהווה בית חברתי לילדים, בני נוער ובוגרים עם מגבלה פיזית קשה. העמותה מפעילה תכניות חברתיות מגוונות בשישה בתים ברחבי הארץ, ובכל שנה מלווה כ-450 חניכים ובוגרים מכל קבוצת האוכלוסייה. הפעילות מתבצעת על ידי 500 מתנדבים ובזכות טוב ליבם של תורמים פרטיים וחברות.

אם ברצונכם לתרום ל"בית הגלגלים" הנכם מוזמנים להתקשר לטלפון הטלפון לתרומות הוא 0549500800.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...