"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש חגיגה! שרית חדד חושפת את שם בתה

בפוסט מרגש, הזמרת האהובה חושפת את שם הבת שנולדה בערב ראש השנה

,עודכן
יש חגיגה! שרית חדד ילדה, וחושפת את שם בתה // צילום: קוקו // יש חגיגה! שרית חדד ילדה, וחושפת את שם בתה

הזמרת המצליחה שרית חדד פרסמה פוסט בפרופיל האינסטגרם שלה, לו יש למעלה מ-45,000 עוקבים, ובו חשפה את שם בתה התינוקת. בתמונה ניתן לראות את ידה של חדד בחדר היולדות כאשר היא מחזיקה את ידה של בתה הקטנה וניתן לראות את הכיתוב "שרית חדד" שהודפס על צמיד בית החולים שעל ידה של חדד. בכיתוב התמונה הוסיפה חדד את המילים "נויה של אמא" וסימן של לב.

נויה של אמא ??

A post shared by שרית חדד (@sarithadadofficial) on

Sep 25, 2017 at 9:19pm PDT

הפוסט שעלה לפני שעות ספורות זכה ללמעלה מ-5,000 לייקים ו-400 תגובות וביניהן שלל ברכות לאם הטרייה. חדד ילדה בערב ראש השנה, יום לאחר יום הולדתה ה-39.

בפוסט קודם שהעלתה חדד בראש השנה, סיפרה הזמרת על השנה המיוחדת שעברה עליה, וציינה את הדבר המרגש ביותר שקרה לה: "בשנה הכל כך מרגשת הזאת נוצרו בתוכי חיים, ההמשכיות שלי...". חדד הודתה לעוקביה על הברכות שקיבלה ליום ההולדת, על החום ואהבה שהיא מקבלת מהם וסיימה בברכת שנה טובה.

יום ההולדת שלי ותחילתה של שנה חדשה,שמחה כפולה ?? השנה שחלפה היתה מיוחדת במינה עבורי. ???????? התברכתי בהרבה "מתנות" טובות ומיוחדות מבורא עולם! ?????? מנסה לתמצת לכם במילים את החוויות והתחושות שחוויתי בשנה האחרונה שנה מלאה בעשייה מבורכת, מוזיקה טובה, הופעות מוצלחות ושירים שנוצרו במיוחד עבורכם. ובשנה הכל כך מרגשת הזאת נוצרו בתוכי חיים, ההמשכיות שלי... זכיתי לקבל מכם השנה אהבה אינסופית שמשמחת וממלא לי את הלב ! עטפתם אותי בכל כך הרבה אהבה, חום, אכפתיות, רגישות, ופירגון! תודה לכם על כל האיחולים ליום הולדתי זה לא מובן מאליו ולכן אני רוצה להגיד לכם : תודה מעומק הלב! אוהבת מאוד ומאחלת לכולנו שנה מלאה באור ובדברים חדשים וטובים, בבריאות איתנה ובשפע וכמובן במוזיקה טובה! חג שמח נשיקות ?????? צילום: עדי אורני.

A post shared by שרית חדד (@sarithadadofficial) on

Sep 19, 2017 at 11:51pm PDT

לנו רק נותר לאחל לה בעצמנו המון מזל טוב, ושנה טובה כיוצרת וכאמא!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר