צפו בתיעוד המפחיד: שני נערים איבדו שליטה על רכבם בראשל"צ - וכמעט נפלו לתהום

כמעט אסון ליד חוף הים בעיר: השניים התנגשו בקיר מתכת המקיף אתר בנייה - ובנס לא נדרשו לפינוי • המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות האירוע

שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

אירוע חריג בראשון לציון: שני נערים כבני 17 ו-18 איבדו שליטה על הרכב שבו נסעו, והתנגשו בקיר מתכת המקיף אתר בנייה גדול היום (רביעי). המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות האירוע.

הרכב נעצר אמנם כשהתנגש בקיר אך ריסק חלק ממנו, וכמעט ונפל לתוך שטח אתר הבניהי - תהום בגובה של כ-15 מטרים.

האירוע התרחש בצהריים ליד חוף ארבע על ארבע. חובשים ופרמדיקים של מד"א חילצו את הנערים מהרכב בסיוע טרקטור של אתר הבנייה. השניים נפצעו קל מאוד ולא נזקקו לפינוי. כאמור, המשטרה פתחה בחקירה.

איתן עדין, חובש רפואת חירום במד"א, סיפר: "כשהגענו לזירת האירוע ראינו את הרכב עומד תלוי על פי תהום בגובה של כ- 15 מטר, כשבתוכו שני נוסעי הרכב, נערים בני 17 ו-18. בעזרת טרקטור שהיה במקום גררנו את הרכב. עזרנו לנוסעי הרכב לצאת, בדקנו אותם והם לא נזקקו לטיפול רפואי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר