"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה בשרון: בלוק הבטון נפל - הפועל נהרג במקום

במהלך עבודות בכביש, סמוך לאלפי מנשה, בלוק בטון נפל נהג משאית, תושב הצפון בשנות ה-60 לחייו והרג אותו במקום • "הוא היה מחוסר הכרה ועם פגיעת ראש קשה מאוד" • מנהל העבודה עוכב לחקירה

,עודכן
0השמעה
זירת האירוע בו נהרג הפועל , תיעוד מבצעי מד"א
זירת האירוע בו נהרג הפועל, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

טרגדיה בשיפוץ הכביש: במהלך עבודות לסלילת כביש חדש סמוך לאלפי מנשה, בלוק בטון נפל נהג משאית, תושב הצפון בשנות ה-60 לחייו והרג אותו במקום.

על פי הודעת מגן דוד אדום מרחב ירקון, הפועל נפגע מחפץ כבד, בהמשך הפראמדיקים שהגיעו למקום סיפרו כי הפועל היה לכוד מתחת לבלוק בטון והם נאלצו לקבוע את מותו במקום.

צומת נווה ימין (ארכיון),צילום: יהושע יוסף

החובשים של מד"א נתי רוטר ומוחמד מנסור סיפרו: "הגענו למקום האירוע וראינו פועל לכוד מתחת לבלוק בטון. ביצענו בו בדיקות רפואיות, הוא היה מחוסר הכרה ועם פגיעת ראש קשה מאוד ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

המשטרה עיכבה לחקירה תושב ראשל"צ - מנהל עבודה באתר בניה, במסגרת בחינת נסיבות תאונת עבודה קטלנית

המשטרה שהגיעה למקום פתחה בחקירה והחלה באיסוף ראיות ועדויות. כמו כן, מנהל העבודה במקום - תושב ראשל"צ בשנות ה-50 לחייו, עוכב לחקירה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר