"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
סוף שמח

הנעדר בן ה-9 יעקב זאמני - אותר בריא ושלם

המשטרה ביקשה את עזרת הציבור בחיפוש אחר יעקב זאמני • אימו הורידה אותו הבוקר בתחנת האוטובוס ומאז נעלמו עקבותיו • "אהב להסתובב בפארקים" • לאחר הפרסומים - זאמני אותר בריא ושלם

, עודכן
0השמעה

תחנת מוריה בירושלים ביקשה הערב (שני) את עזרת הציבור בחיפוש אחר ילד נעדר בן 9, יעקב זאמני - לאחר שעות של חיפושים הילד אותר בריא ושלם.

על פי הודעה שיצאה מטעם תחנת מוריה של משטרת ישראל, הציבור התבקש לדווח באיתור נעדר העונה לשם יעקב זאמני, תושב שכונת גבעת מרדכי בירושלים. הבוקר בסביבות השעה 10, הובא זאמני על ידי אימו אל התחנה המרכזית בירושלים שם היה אמור לעלות לאוטובוס קו 31 ובאמצעותו להגיע אל המוסד החינוכי בו למד בשכונת רמות ומאז נותק עמו הקשר ואבדו עקבותיו.

"מדובר בילד שאוהב להסתובב בפארקים ומגרשים ציבוריים", אומרים במשטרה ומסרו תיאור לפיו, מבנה גופו של יעקב רזה, שיערו חום, גוון עיניו חומות והוא חובש כיפה. ככל הידוע, יעקב לבש חולצה קצרה בצבע תכלת עם ציור של "ספיידרמן" בצאתו מהבית, מכנס אפור, תיק גב של "ספיידרמן" וכדורסל בתוכו.

לאחר כמה שעות של חיפושים, יעקב זאמני אותר בריא ושלם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר