"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סובל משברים בגולגולת: בן 76 הותקף בצהרי היום בקריית ים
ניסים שקד התיישב על ספסל, כשלפתע הכה אותו באמצעות מקל צעיר כבן 30 • לאחר שברח מהמקום, החשוד נעצר • מעצרו הוארך ובסופו יועבר להערכה פסיכיאטרית • הבת נעמי סיפרה ל"ישראל היום" כי מדובר בבחור הידוע בשכונה כבעייתי
ניסים שקד שהותקף בקריית ים | צילום: נעמי שקד
"סבא ואבא מדהים"

סובל משברים בגולגולת: בן 76 הותקף בצהרי היום בקריית ים

ניסים שקד התיישב על ספסל, כשלפתע הכה אותו באמצעות מקל צעיר כבן 30 • לאחר שברח מהמקום, החשוד נעצר • מעצרו הוארך ובסופו יועבר להערכה פסיכיאטרית • הבת נעמי סיפרה ל"ישראל היום" כי מדובר בבחור הידוע בשכונה כבעייתי

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אלימות ללא כל סיבה לאור יום בקריות:סב ל-14 נכדים מקריית ים הותקף השבוע באכזריות ואושפז בבית החולים רמב"ם עם שברים בגולגולת ובאף וזעזוע מוח.

ניסים שקד, אב לארבעה ילדים, ישב בשעות צהריים על ספסל בקריית ים. כמה דקות לאחר מכן, התנפל עליו צעיר כבן 30, תושב קריית ים, והחל להכות אותו באמצעות מקל.

ניסים שקד שהותקף באכזריות בקריית ים, צילום: נעמי שקד
זירת התקיפה בקריית ים, צילום: ניסים שקד

החשוד ברח מהמקום, וניסים הובהל לבית החולים רמב"ם. החשוד לבסוף נעצר היום (שישי) ומעצרו הוארך עד ל-7 ביוני. בסוף המעצר הוא יועבר לבדיקה פסיכיאטרית. העצור חשוד בתקיפתה של אישה נוספת.

בתו של ניסים, נעמי שקד, סיפרה ל"ישראל היום" כי הבחור הצעיר שנעצר מוכר בשכונה כבחור בעייתי. היא אמרה כי היא זו שהתקשרה למשטרה הבוקר לאחר שראתה את החשוד. "אבא התנדב המון שנים במשטרה, הוא גמלאי בתי הזיקוק. הוא אבא וסבא מדהים", סיפרה הבת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...