"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: ארבעה נערים נסחפו בכינרת – וחולצו כשהם באפיסת כוחות
אחד המבלים בחוף השקמים דיווח למשטרה על סירה שנסחפה • אנשי השיטור הימי איתרו שני נערים על סירת הגומי ושניים בתוך המים • המשטרה: "משמעת ואחריות אישית מצילות חיים"
ספינת שיטור ימי | צילום: אנצ'ו ג'וש - ג'יני

תיעוד: ארבעה נערים נסחפו בכינרת – וחולצו כשהם באפיסת כוחות

אחד המבלים בחוף השקמים דיווח למשטרה על סירה שנסחפה • אנשי השיטור הימי איתרו שני נערים על סירת הגומי ושניים בתוך המים • המשטרה: "משמעת ואחריות אישית מצילות חיים"

עדי חשמונאי
, עודכן

דרמה בלב ים:ארבעה נערים חולצו אמש (חמישי)מהכינרתלאחר שנספחו עם סירת הגומי שלהם. אנשי השיטור הימי איתרו אותם והעבירו אותם לחוף כשהם בריאים ושלמים.

צילום: דוברות המשטרה

אתמול בשעות הערב המוקדמות התקבל דיווח במוקד ה-100 מאזרח שבילה בחוף השקמים על כך שהוא מבחין בסירה שנסחפה מאות מטרים מקו החוף. השוטרים הוזנקו למקום, ותוך דקות ספורות שוטר רכוב על אופנוע ים משטרתי איתר את סירת הגומי במרחק של כ-600 מטרים מקו החוף. על גבי הסירה היו שני נערים ובתוך המים שני נערים נוספים. הצעירים אותרו כשהם באפיסת כוחות לאחר שניסו לחתור לחוף ללא הצלחה.

השוטרים העבירו את הנערים בריאים ושלמים לחוף מבטחים. "ההמלצות וההנחיות שאנחנו מעבירים לציבור ניתנות מניסיון מצטבר ומאירועים שלצערנו הסתיימו באובדן חיי אדם. משמעת ואחריות אישית מצילות חיים", נמסר מהמשטרה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...