"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קיבל את המלצת המפכ"ל: ארדן אישר שורת מינויים בצמרת המשטרה

ארבעה בכירים יקודמו לדרגת ניצב לקראת סוף 2018 • סגן מפקד מחוז ת"א, תנ"צ יוסי בכר, ימונה לראש אגף משאבי אנוש • תפקיד המזכיר הביטחוני וראש המטה של השר לביטחון פנים ישודרג לדרגת ניצב

,עודכן
המפכ"ל אלשיך והשר ארדן // צילום: גדעון מרקוביץ'

סבב המינויים האחרון של המפכ"ל אלשיך?השר לביטחון פנים גלעד ארדן אישר אמש (חמישי) שורה של מינויים בסגל הפיקוד הבכיר של המשטרה, זאת בהמשך להמלצת המפכ״ל, רנ״צ רוני אלשיך, למינויי הניצבים. סבב המינויים אושר עלרקע המתיחות בין השר ארדן לאלשיך, בכל הנוגע להארכת כהונתו של האחרון.

באשר למינויים, תנ״צ יוסי בכר (48) יקודם לתפקיד ראש אגף משאבי אנוש של משטרת ישראל ויועלה לדרגת ניצב. תנ״צ בכר יחליף בתפקיד זה את ניצב גילה גזיאל המכהנת בתפקיד כיום ומתוכננת לפרוש מהמשטרה לאחר שירות מסור וארוך בתחום משאבי האנוש במגוון תפקידים. תנ״צ בכר, הינו תושב מודיעין- מכבים, בוגר תואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני במדעי המדינה משמש כיום כסגן מפקד מחוז ת״א של משטרת ישראל. בתפקידיו האחרונים שימש כראש חטיבת המבצעים, ראש מחלקת מבצעים וקצין אגף המבצעים של מחוז מרכז.

לתנ"צ בכר נרשמה בשנת 2012 הערה פיקודית, בשל פרשת מותו של גנב רכב פלשתיני ב-2008, עת שתנ"צ בכר שימש כמפקד תחנת רחובות. בית המשפט קבע שאבו ג'ריביאן הופקר. השוטרים שטיפלו באירוע, אסף יקותאלי והקצין ברוך פרץ, נשלחו ל-30 חודשי מאסר בגין מותו.

תנ״צ יורם סופר (53) ימונה לתפקיד ראש אגף השיטור של משטרת ישראל, שהוקם זה מכבר, ויועלה לדרגת ניצב. תנ״צ סופר יחליף בתפקיד זה את ניצב אלון לבבי המכהן בתפקיד כיום וצפוי לפרוש מן המשטרה לאחר סיום שירות במגוון תפקידים.

ימונה לראש אגף השיטור. תנ"צ יורם סופר // צילום: דודו גרינשפן

צפויה לפרוש מהמשטרה. ראש אגף משאבי אנוש היוצאת, ניצב גילה גזיאל // צילום: דודי ועקנין

תנ״צ סופר, תושב אשקלון, הינו בוגר תואר ראשון ושני במדעי החברה ומב״ל (המכללה לביטחון לאומי). הוא משמש כיום כסגן מפקד מחוז שומרון ויהודה (מחוז ש״י) של משטרת ישראל. בתפקידיו האחרונים כיהן כראש מנהלת הרכבת הקלה של המשטרה, מפקד בית הספר לשוטרים (מלמ״ש) ומפקד מרחב לכיש.

במסגרת עבודת מטה שהסתיימה במשטרה בימים אלו להקמת אגף תקשוב (במקום מנהל הטכנולוגיות הקיים כיום), ימונה תנ״צ שי קופרמן לתפקיד ראש האגף החדש שיוקם ויועלה לדרגת ניצב. תנ״צ שי קופרמן (61), תושב הוד השרון, הינו בוגר תואר ראשון במדעי המדינה ותואר שני במנהל עסקים. הוא משמש בתפקיד ראש מנהל הטכנולוגיה במשטרה מאז שנת 2011. בתפקידיו האחרונים במנהל כיהן כראש המחלקה לפיתוח תשתיות וראש מחלקת פיתוח יישומי מחשב.

שדרוג ליועץ השר לביטחון פנים. תנ"צ אבי אדרי // צילום: מישל דוט קום

לאור החלטת השר לשדרג את תפקיד המזכיר הבטחוני וראש המטה המבצעי של השר לדרגת ניצב, כפי שהיה בעבר, סיכמו השר והמפכ״ל כי תנ״צ אבי אדרי (50), המשמש בתפקיד זה בשנתיים האחרונות, יועלה לדרגת ניצב בתפקידו. תנ״צ אדרי, אשר מתגורר בעדי, הינו בוגר תואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני במדעי החברה. בתפקידיו האחרונים שימש כמפקד תחנת חיפה ומפקד קורס הקצינים של משטרת ישראל.

באשר למינוי ראש את״ל (אגף תמיכה לוגיסטית), ההחלטה תפורסם בתוך כשבועיים. לאחר סבב המינויים הנוכחי לדרגות ניצב על ידי השר לביטחון פנים, יימשכו סבבי המינויים לדרגות הבאות.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר