זירת התאונה הערב | צילום: דוברות מד"א

שני רוכבי אופנוע נהרגו בתאונות; אישה נפצעה קשה

פראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של רוכב האופנוע, גבר בן 40 • נהג רכב כבן 35 פונה לבת החולים מאיר בכפר סבא במצב קל

יממה קטלנית לאופנועים: שני רוכבי אופנוע נהרגו ביממה האחרונה בשתי תאונות שונות.

הבוקר (שבת) נהרג גבר כבן 62 שרכב על אופנוע בצומת שבי ציון ליד נהריה. לפי הערכה ראשנית, רוכב האופנוע לא ציית לרמזור - ונפגע מרכב חולף. אישה כבת 30 שרכבה איתו נפצעה באורח קשה ופונתה עם פגיעה רב-מערכתית מחלקת לטיפול נמרץ במרכז הרפואי "לגליל" בנהרייה.

אמש (שישי) התקבלה קריאה במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על תאונה עם מעורבות רכב ואופנוע בכביש 57 ממחלף ניצני עוז למערב. חובשים ופראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של רוכב אופנוע, גבר בן 40 ופינו לבי"ח מאיר את נהג הרכב, גבר בן 35 במצב קל.

תאונת דרכים קשה בין אופנוע ורכב פרטי במחלף ניצני עוז %2F%2F דוברות מד"א

חובש מד"א אמיל אלייב על התאונה במחלף ניצני עוז הערב \\ דוברות מד"א

חובשים של מד"א, אראל פומבר ואמיל אלייב סיפרו: "מדובר בתאונה קשה מאוד. רוכב האופנוע שכב בשול הכביש בסמוך לאופנוע שהיה מפורק. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים וסבל מחבלת ראש קשה ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. נהג הרכב שהיה מעורב בתאונה ונפצע באורח קל פונה במצב קל לביה"ח".

מדוברות המשטרה נמסר: "המשטרה פתחה בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית בכביש 57 סמוך למחלף ניצני עוז. מותו של רוכב האופנוע, שזהותו טרם ידועה, נקבע במקום ונהג הרכב, תושב קלנסוואה בן 32, נפצע באורח קל ופונה לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי מאיר בכפר סבא. בוחני התנועה של משטרת ישראל הגיעו לזירה והחלו בחקירת נסיבות התאונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...