"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: פרץ לבית הספר שמנהל אביו - וגנב עשרות מחשבים
משטרת ירושלים הגישה כתב אישום נגד שני צעירים מצפון העיר לאחר שפרצו לבית ספר וגנבו כסף מזומן בסך 8,000 שקלים, 25 מחשבים ו-35 טאבלטים • שני חשודים נוספים טרם נעצרו

Loading...

תיעוד: פרץ לבית הספר שמנהל אביו - וגנב עשרות מחשבים

תיעוד: פרץ לבית הספר שמנהל אביו - וגנב עשרות מחשבים

משטרת ירושלים הגישה כתב אישום נגד שני צעירים מצפון העיר לאחר שפרצו לבית ספר וגנבו כסף מזומן בסך 8,000 שקלים, 25 מחשבים ו-35 טאבלטים • שני חשודים נוספים טרם נעצרו

אפרת פורשר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יחידת התביעות של משטרת ירושלים הגישה היום (חמישי) כתב אישום נגד שני צעירים בשנות ה-20 לחייהם, תושבי צפון ירושלים, המואשמים כי פרצו לבית ספר בצפון העיר וגנבו רכוש טכנולוגי רב וגרמו לנזק במקום.

הפריצה לבית הספר, אשר נמצא בשכונת בית חנינא, התרחשה לפני כשבועיים. הפורצים גנבו כסף מזומן בסך 8,000 שקלים, 25 מחשבים ו-35 טאבלטים בשווי של 55 אלף שקלים ונמלטו מהמקום, לא לפני שזרעו הרס רב בחדר של סגן המנהל ובחדר נוסף.

שוטרי תחנת שפט שהגיעו למקום החלו בכמה פעולות חקירה, אשר הובילו אותם במהירות לשניים מהחשודים מתוך הארבעה שטרם נעצרו. כמו כן, אחד החשודים הוא לא אחר מאשר בנו של אחד ממנהלי בית הספר. מהחקירה עלה כי לצורך ההגעה לבית הספר והעמסת הציוד הגנוב, החשוד השתמש ברכבו של אביו. השניים נעצרו ונחקרו, והיום כאמור הוגש נגדם כתב האישום.

קצין אח"מ בתחנת שפט של מחוז ירושלים, פקד יוסף אמסלם, אמר ל"ישראל היום": "בהתאם למדיניות מפקד המחוז, ניצב דורון תורג'מן, אנו פועלים בנחישות נגד עבירות הרכוש מכל סוג שהוא ומבצעיהן. עבירות רכוש המתרחשות בעיר מטופלות על ידי מגוון כוחות שיטור, בנחישות ובכל הכלים שברשותנו. אנחנו לא מתפשרים בהפעלת כל האמצעים והכוחות באיתור מעורבים ובאיסוף הראיות. המטרה היא למצות את הדין עם עבריינים אלו, הפוגעים ברכושם של התושבים, וכך עשינו גם במקרה הזה. מייד עם קבלת האירוע נפתחה חקירה, ובמסגרתה נאספו ראיות שהובילו את חוקרי תחנת שפט אל המסלול שאותו עשו החשודים שנעצרו במעשה. נמשיך לפעול נגד פורצים ושאר עברייני הרכוש, כדי לשמור על שלום הציבור ורכושו בכל מקום ובכל זמן שנידרש לכך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...