"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כתב אישום יוגש נגד תוקף שלום קדוש

מעצרו של עלי אדקידק, תושב מזרח ירושלים, הוארך עד ליום חמישי • מחקירת המשטרה עולה כי הוא ניסה לשדוד את רכבו של השף וגרם לו חבלות קשות

,עודכן
אדקידק בבית המשפט // צילום: אורן בן חקון // אדקידק בבית המשפט

כתב אישום יוגש נגד עלי אדקידק (40), תושב מזרח ירושלים החשוד בתקיפת השף שלום קדוש– כך הודיעה הפרקליטות היום (שני). מעצרו של אדקידק הוארך עד ליום חמישי הקרוב.

מחקירת המשטרה עולה כי ב-21 במרץ בשעות הצהריים הגיע אדקידק אל תחנת הדלק בדרום העיר, שם הבחין בקדוש, שעסק במילוי אוויר בגלגלי רכבו. אדקידק חלף על פני הרכב הלוך ושוב, תוך שבחן את סביבתו והביט אל תוך הרכב שחלון הנוסע הקדמי בו פתוח.

קדוש // צילום ארכיון: אורן בן חקון
קדוש // צילום ארכיון: אורן בן חקון

בשלב מסוים הוא הכניס את פלג גופו העליון אל תוך הרכב ונטל מתוכו דבר מה, ולאחר מכן החל ללכת מהמקום. באותה העת הבחין ככל הנראה קדוש באדקידק והחל רודף אחריו מרחק קצר עד שהגיע אליו. אז הוא הוטל אל רצפת האספלט ונחבל קשות. אדקידק ניצל את המצב והמשיך את בריחתו מהמקום, תוך שהסיר את הבגד העליון אותו לבש והשליך אותו בפח אשפה. קדוש פונה לבית חולים ועדיין מאושפז במצב קשה.

לאחר הימלטות אדקידק, המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות המקרה. נפתחה חקירה ונערכו סריקות אחר החשוד, שהתברר כי ככל הנראה נמלט למקום מסתור. המשטרה איתרה את מקום הימצאו וכעבור כשבוע ימים הוא נעצר.

בחקירה הואהכחיש את מעורבותו במקרה, על אף שהראיות שקיימות במשטרה הוכיחו אחרת. אדקידק דבק בגרסתו, עד שבשלב מסוים בחר לשמור על זכות השתיקה במהלך החקירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר