"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חומר החקירה חשף: ישועה היה בקשר עם שורת פוליטיקאים בכירים

על פי חומר שהועבר מהפרקליטות לצוות ההגנה, מנכ"ל "וואלה!" לשעבר המעיד בתיק 4000, ניהל מגעים עם ראשי מפלגות שאינם קשורים לראש הממשלה לשעבר נתניהו

, עודכן
0השמעה
אילן ישועה בבית המשפט (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

בהתאם להחלטת בית המשפט המחוזי בירושלים, הפרקליטות העבירה היום (חמישי) חומר חקירה רב לסנגורים הנוגע לתיק 4000.

מהחומר עולה כי העד המרכזי בפרשת "בזק-וואלה!", המנכ"ל לשעבר אילן ישועה, היה בקשר הדוק עם שלושה פוליטיקאים בכירים, בהם ראשי מפלגות, שלא היו קשורים כלל לראש הממשלה לשעבר נתניהו.

החקירה הנגדית של ישועה מתנהלת בשבועות האחרונים. סנגורו של נתניהו, עו"ד בועז בן צור, הראה בין היתר כי למרות שנטען בכתב האישום כי רה"מ לשעבר ביקש לפרסם כתבה על אשתו של נפתלי בנט, לפיה עבדה כשפית במסעדה לא כשרה - הכתבה לא פורסמה.

בתשאול אחר, הפרקליט תשאל את ישועה בנוגע לקרבתו לנשיא הנבחר יצחק הרצוג, יו"ר העבודה והמחנה הציוני לשעבר, והסיוע התקשורתי שניתן לו ב"וואלה!". כזכור, במהלך החקירה הנגדית התגלה כי ישועה התבקש מהרצוג לנסח כותרת בעניין ניצחונו בפריימריז של מפלגת העבודה.

בן צור אף התעניין במספר הפגישות ושיחות הטלפון בין השניים ובהתכתבויות ביניהם. ישועה הודה כי שוחח בטלפון ונפגש עם הרצוג כמה פעמים. לאחר מכן אמר סנגורו של נתניהו: "אני מציע שהייתה לך אפס קרבה עם ראש הממשלה וקרבה רבה עם הרצוג, נכון או לא נכון?". ישועה הכחיש: "ממש לא נכון, לא הייתה קרבה עם הרצוג".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר