"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפרשה הביטחונית החדשה: כתב אישום יוגש נגד 11 מעורבים

המשטרה הגישה לבית המשפט הצהרת תובע לקראת הגשת כתבי אישום נגד 11 מהמעורבים החשודים בהברחת סחורות לעזה • פרטיה המלאים של הפרשה לא הותרו לפרסום

,עודכן
0השמעה
משאיות סיוע במעבר רפיח (ארכיון). צילום: רויטרס

המשטרה הגישה היום (חמישי) לבית משפט השלום באשקלון הצהרת תובע לקראת הגשת כתבי אישום נגד 11 מהמעורבים החשודיםבפרשת הברחת הסחורות מישראל לעזה, שפרטיה לא הותרו לפרסום.

חמושים של חמאס מלווים משאיות סיוע בדרך לעזה// רשתות ערביות

במהלך דיון חסוי שהתקיים ביום שלישי בבית המשפט, הותר לפרסם כי "בימים אלו נחקרת פרשייה רבת מעורבים של הברחות סחורות מישראל לעזה", על ידי המשטרה ושב"כ.

נציין כי במהלך השנה האחרונההוגשו כתבי אישוםנגד שלושה אזרחים ישראלים בגין הברחות סמים וסיגריות לרצועת עזה באמצעות רחפנים.

שרידי רחפן הברחה בעזה,צילום: אל-ערבי אל-ג'דיד

מחמד סראחין, שריף אבו גרדוד ויונס אבו גרדוד, תושבי ממסעודין אל- עזאזמה, נעצרו בחודש אפריל 2025. בחקירתם עלה כי בשבועות לפני מעצרם היו מעורבים במספר הברחות מישראל לרצועה, זאת באמצעות שימוש ברחפנים שיכולים לסחוב עד עשרות קילוגרמים. הרחפנים נותרו בתוך הרצועה בסיום ההברחה.

ח"כ יוליה מלינובסקי (ישראל ביתנו) הגיבה לפרשת ההברחות לעזה שמסעירה את מערכת הביטחון: "כבר לפני כמה חודשים דיברתי וכתבתי על כך שמאחורי כל הסיוע ההומניטרי לעזה מסתתר שוק הברחות בו מעורבים לשעברים למינהם ומקורבים לשלטון. השחיתות שפגעה ועודנה פוגעת בביטחון מדינת ישראל רק עכשיו מתחילה להיחשף וזה רק קצה הקרחון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר