"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בג"ץ דחה את העתירות נגד מינוי זיני לראש השב"כ

ההחלטה התקבלה ברוב דעות, כאשר המשנה לנשיא, השופט נעם סולברג והשופט דוד מינץ דחו את העתירות • הנשיא עמית סבר כי המינוי מעורר קושי המצדיק הוצאת צו על-תנאי

,עודכן
0השמעה
הנשיא עמית וראש השב"כ זיני. צילום: אורן בן חקון, משה שי

בג"ץ דחה הבוקר (ראשון) אתהעתירות נגד מינויו של דוד זיני לראש השב"כ. ההחלטה התקבלה ברוב דעות, כאשר המשנה לנשיא, השופט נעם סולברג והשופט דוד מינץ דחו את העתירות, מול דעת מיעוט שלהנשיא יצחק עמית.

סולברג קבע כי את רבות מהטענות נגד המינוי לא ניתן היה להעלות מלכתחילה, זאת בשל הסכמה קודמת בין הממשלה ליועמ"שית שקיבלה תוקף של החלטה שיפוטית. המשנה לנשיא דחה גםטענות בדבר פגמים בכשירות זיני ובטוהר מידותיו, תוך שהוא מדגיש כי יש לנקוט זהירות רבה בהתערבות במינויים לתפקידים בכירים.

מפגינים מוחים נגד מינוי זיני לקראת המשך עדות נתניהו

הנשיא עמית סבר בדעת מיעוט כי החלטת המינוי, במתכונת שבה התקבלה, מעוררת קושי המצדיק הוצאת צו על-תנאי המורה למשיבים לנמק מדוע לא יוחזר עניינו של זיני לוועדה המייעצת לצורך השלמת הנמקתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר