ארי רוזנפלד, מי שכונה "הנגד א'", ועמד במרכז אחת הפרשות הנפיצות והרגישות במערכת הביטחון, שלימים התגלגלה לפרשת "קטארגייט", הגיש היום (חמישי) בקשה לבית המשפט המחוזי לקיום דיון המשך בבקשתו להסרת התנאים המגבילים המוטלים עליו.
עורכי דינו של ארי רוזנפלד, עורך דין אורי קורב, עו"ד סיון רוסו ועו"ד יהושוע למברגר טענו בבקשתם כי "בעקבות החלטת בית המשפט העליון בה התקבל עררו של ארי - התקבלו חוות הדעת חדשות וחיוביות - של השב״כ וצה״ל, ומהן עולה בבירור כי ניתן להקל בתנאים המוטלים על ארי וכי ממילא המידע שאליו נחשף - התיישן".
"חומרי החקירה החדשים"
לצד אלו, כנטען בבקשה שהוגשה היום לקיום דיון חוזר, "הצורך המיידי בהסרת תנאיו המגבילים של ארי מתחדד גם נוכח חומרי החקירה החדשים שהתקבלו, והשומטים את הבסיס תחת הטענה לראיות לכאורה נגד ארי ואשר מחזקים את טענותיו של ארי עצמו.
"זאת ועוד, רק בחלוף למעלה משנה מהגשת כתב האישום השגוי נגד ארי, וחרף טענות עורכי הדין בעניין מרגע הגשת כתב האישום, היום נמסר מאת הפרקליטות כי כתב האישום נגדו יתוקן - וזאת באופן המשליך באופן ישיר וחיובי על מעשיו של ארי ומוכיח כי פעל באופן מיידי, תחת ההבנה כי קיימת דחיפות בהעברת החומר המודיעני שלא הועבר במשך זמן רב לדרג המדיני.
"התנאים בהם מצוי ארי, פוגעים קשות בו ובמשפחתו הצעירה ללא כל צורך. מדובר בעוול שחייב להיפסק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
