"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: אזרח טורקי נהג שיכור במהירות של 93 קמ"ש בת"א, הרג צעיר - ונמלט

הוגש כתב אישום נגד אנואר עטיף בגין המתה בקלות דעת, הפקרה ונהיגה בשכרות • הנאשם דרס למוות את אולוגבק אוסמונוב בזמן שנהג במהירות של 93 קמ"ש בכביש עירוני • הפרקליטות ביקשה את מעצרו עד תום ההליכים: "מסוכנותו לציבור ברורה ומוחשית"

,עודכן
0השמעה
חוקרי זיהוי פלילי דיגיטלי הצליחו לשחזר את הקובץ. מעצר חשוד (אילוסטרציה). צילום: דוברות המשטרה

כתב אישום הוגש לבית המשפט המחוזי בתל אביב נגד אזרח טורקי שהיה מעורב בתאונת דרכים קטלנית לפני כשבועיים. אנואר עטיף, בן 32, מואשם בשורת עבירות חמורות, בהן: המתה בקלות דעת, הפקרה לאחר פגיעה, נהיגה בשכרות ושיבוש מהלכי משפט.

לפי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד יהונתן דיין מפרקליטות המדינה, עטיף השתכר במועדון במתחם התחנה המרכזית בתל אביב ב-15 בפברואר 2025. למרות שאינו מחזיק ברישיון נהיגה כלל, עלה לרכבו ונהג ברחוב ההגנה כשהוא שיכור ובמהירות מופרזת.

התביעה טוענת כי הנאשם נהג במהירות של 93 קמ"ש בכביש עירוני שבו המהירות המותרת היא 30 קמ"ש בלבד. בעת נסיעתו הפרועה, פגע אנואר עטיף ברוכב קורקינט חשמלי, אולוגבק אוסמונוב בן ה-26, וגרם למותו. בנוסף, הוא פגע ברוכב אופניים חשמליים אשר ניצל מפגיעה חמורה - כך עלה מכתב האישום.

הוא פגע ברוכב אופניים חשמליים שניצל מפגיעה חמורה,צילום: קוקו

במקום לעצור ולהגיש עזרה, נמלט עטיף מזירת התאונה תוך הפקרת הנפגעים. הוא נעצר זמן קצר לאחר מכן בעקבות מרדף משטרתי. בבקשת המעצר שהוגשה לביהמ"ש, ציינה הפרקליטות כי למרות הפצרות חבריו של הנאשם שלא לנהוג - הוא בחר לעלות לרכב במצב של שכרות. "מעשיו של הנאשם משקפים חוסר עכבות והיעדר רסן בדחפיו, מכאן שמסוכנותו לציבור הנה ברורה, מוחשית וגבוהה", נכתב בבקשה.

הנאשם עצור כעת עד שיוחלט בעניינו, בעוד הפרקליטות מבקשת את המשך מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר