"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוארך בשבוע מעצר שני החשודים בתקיפת הנשים מרהט בשומרון

השניים חשודים בתקיפת ארבע נשים ערביות ישראליות מרהט וילדה בת שלוש, שנכנסו בטעות למאחז גבעת רונן

,עודכן
0השמעה
הרכב שהותקף בגבעת רונן. צילום: השימוש נעשה לפי שימוש 27א' לחוק זכויות יוצרים

מעצר שני החשודיםבתקיפת הנשים מרהט, דוד חי חסדאי והלל דוד בן שושן, במאחז "גבעת רונן" הוארך היום בשבוע בבית משפט השלום בירושלים.

מדובר באירוע שבו ארבע נשים ערביות ישראליות מרהט וילדה בת שלוש הותקפו באכזריות ביום שישי שעבר על ידי תושבי המאחז שבשומרון, לאחר שנקלעו למקום כשטעו בדרך לעיר שכם. התושבים השליכו לעברן אבנים והציתו את רכבן.

הנשים, שהיו במקום יחד עם ילדה בת שלוש, נאלצו לצאת מהרכב לפני שהוצת, ולברוח רגלית מהמקום. שלוש מהן הגיעו לבית החולים בילינסון בפתח תקווה כשהן סובלות מחבלות קלות בראש, בכתף ובברך. גם הילדה נזקקה לטיפול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר