"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: בן 42 מחולון סרסר בקטינות מוחלשות, סיפק להן סמים ופגע בהן מינית

אלעד שושן, תושב העיר, מואשם בשבעה סעיפים, ביניהם: הדחת קטין לסמים מסוכנים, הבאת אדם לידי עיסוק בזנות תוך ניצול קטינות, מעשה סדום, מעשים מגונים, איומים, תקיפה ועוד • בבקשת המעצר צוין כי היה מודע היטב לגילן של הנפגעות, לחלקן עוד לא מלאו 14 שנה • הפרשה נחשפה לראשונה ב"ישראל היום"

,עודכן
0השמעה
אזיקים (אילוסטרציה) , אורן בן חקון
אזיקים (אילוסטרציה). צילום: אורן בן חקון

כתב אישום הוגש הבוקר (ראשון) נגדאלעד שושן, בן 42 מחולון,אשר ניצל קטינות מוחלשות, סיפק להן סמים, שידל אותן לעסוק בזנות, וכן פגע בהן מינית.

כתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי בתל אביב, מייחס לשושן שבעה אישומים בגין ריבוי עבירות של הדחת קטין לסמים מסוכנים, הבאת אדם לידי עיסוק בזנות תוך ניצול קטינות, סרסרות למעשי זנות תוך ניצול קטינות, עבירות של מעשה סדום, מעשים מגונים, איומים, תקיפה ועוד.

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי הנאשם ניצל באופן נבזי ומכוער את הקטינות והפך אותן לכלי לסיפוק יצריו וסטיותיו המיניים, זה היה כל עיסוקו ולכך מחשבותיו הרעות והפוגעניות היו נתונות בכל שעה ביום, עד לשעת מעצרו ממש.

בית המשפט המחוזי בתל אביב,צילום: גדעון מרקוביץ'

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד קורל שריג-פאפו מפרקליטות מחוז ת"א, הנאשם יצר קשר עם קטינות מוחלשות בגילאים 16-13, הנתונות במסגרות חוץ ביתיות ושידל אותן לעסוק בזנות.כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום" בתחילת החודש,הנאשם "צד" את הקטינות תחת מצג של נהג מונית, פיתה אותן בסמים, גז קצפות, אלכוהול וסכומי כסף פעוטים. הנאשם תיאם עבור אחת הקטינות לקוחות למעשי זנות, נכח לעתים במקום עשיית המעשה וכן נטל את הכסף שניתן בתמורה לשירותי הזנות. בקטינות אחרות, ביצע מעשיים מיניים תחת איומים או תחת הבטחות ל"מתנות" מצידו.

כאשר סירבה אחת הקטינות לבצע את מה שדרש ממנה הנאשם, איים עליה בין היתר כי הוא משתייך למשפחת פשע וכי הוא פוגע במי שלא עושה כדברו. באחת הקטינות, ביצע הנאשם מעשה סדום, בניגוד לרצונה.

הפרקליטות ביקשה לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו ובבקשת המעצר צוין, כי הנאשם היה מודע היטב לגילן של הקטינות ודחק בהן בכל הזדמנות להביא עימן אליו קטינות נוספות והרחיב את מעגל הנפגעות. בכל עת, דאג כי הן יהיו תחת השפעת אלכוהול, סמים או גז קצפות והכל על מנת לטשטש את שיקול דעתן. "המעשים המיניים הקשים המיוחסים לנאשם בכתב האישום כלפי הקטינות, עוד בטרם מלאו לחלקן ארבע עשרה ועד לאחרונה, מצביעים על דחפים מיניים בלתי מרוסנים", צוין בבקשת המעצר. "מעשיו של הנאשם הינם קשים, מתמשכים ומלמדים כי מדובר באדם חסר עכבות ורסן".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר