"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקף נערה וניסה לגנוב לה את הטלפון: כתב אישום הוגש כנגד נתין זר מדרום תל אביב

הנאשם בן 40 תקף ילדה בת 14 על מנת לגנוב ממנה את הטלפון הנייד • אביה שהיה באזור שמע את צעקותיה וחילץ אותה • כאשר הם התרחקו מהמקום, הנאשם תקף גם את האב

,עודכן
0השמעה
התקיפה וניסיון הגניבה. צילום: ללא קרדיט

כתב אישום הוגש השבוע נגד נתין זר מסודן כבן 40, בגין תקיפה לשם גניבה של טלפון נייד מנערה כבת 14 ותקף את אביה שהגיע לעזרתה.

"אנחנו פליטים, לא מסתננים": מאות מפגינים אריתראים מוחים מול מטה מחוז תל אביב (ארכיון) // צילום: אבי כהן

על פי כתב האישום, ביום שלישי שעבר ברחוב ארלינגר בתל אביב, הנאשם תקף נערה בת 14, משך בשיערה וחטף לה את הטלפון הנייד. אביה שהיה בקרבת מקום, שמע את זעקותיה של ביתו ומיד רץ לעבר הנאשם וחילץ את הנייד מידו, לקח את ביתו והחל להתרחק מהמקום, אך הנאשם שב ותקף את האב באגרוף. האב וביתו התרחקו מהמקום ודיווחו למשטרה.

שוטרי תחנת שר"ת יחד עם סיירי סל"ע של עיריית ת"א-יפו אשר פעלו באזור, פתחו מיד בסריקות איתרו את הנאשם שענה לתיאור ועצרו אותו. הם מצאו עליו חומר חשוד כסם מסוג הרואין. הנאשם הועבר לחקירה בחשד לתקיפה לשם גניבה. מעצרו של החשוד הוארך, הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר