"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרזל: "מנסים לפגוע בריצה שלי"

על פי כתב אישום שהוגש נגד מספר 4 ברשימת "יחד" - מרזל תקף פלשתיני בביתו

,עודכן
צילום: קוקו // מרזל וישי

יחידת התביעות במחוז ש"י הגישה בימים האחרונים כתב אישום נגד ברוך מרזל,מועמד מספר 4 ברשימת "יחד" לכנסת. בכתב האישום נטען כי לפני שנתיים עבר מרזל ליד ביתו של האנרכיסט עיסא עמרו מחברון, ובמהלך האירוע תקף את עמרו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ברוך מרזל אמר בתגובה לכתב האישום נגדו: "מוזר ששבוע לפני הבחירות המשטרה מגישה כתב אישום על אירוע שהתרחש לפני מספר שנים ושולפים מהמגירה תיק ישן של מתלונן עבריין שנזרק אפילו מבצלם, האינטרס ברור, הם מפחדים ומנסים לפגוע בריצה שלי בכל דרך. המשטרה והפרקליטות לא משלימים עם החלטת בית המשפט העליון לאפשר לי לרוץ. מדהים עוד יותר שבמשך שנים הם מגלים אוזלת יד בכל הקשור לזועבי אך איתי ידם קלה על ההדק. על אפם וחמתם בשבוע הבא יהיה בעזרת השם חבר כנסת ואלחם בפוליטיזציה שיש בפרקליטות ובמשטרה".

לאור הטענות על עיתוי הגדת כתב האישום, נמסר מהמשטרה כי "כתב האישום הוגש משיקולים עניינים ומקצועיים", עם זאת ציינו כי העיתוי ייבחן ו"יופקו לקחים בנושא".

בכתב האישום טוען התובע, פקד גיל יואש, כי ב-8 בפברואר 2013, בשעות הערב, ישב עיסא עמרו בביתו שבחברון ושתה תה יחד עם תושבים נוספים. בדרכם לתפילה במערת המכפלה, עבר מרזל יחד עם אחרים, סמוך לחצר ביתו של עמרו. מסיבה שאינה ידועה לתביעה, נכנס מרזל לחצר הבית, למרות שזה ביקש ממרזל ומחבריו לעזוב את המקום.

בכתב האישום נטען כי בתגובה הכה מרזל את עמרו במכת אגרוף בפניו. עמרו דחף אותו מחוץ לחצר ביתו והחל לצעוק "חייל, חייל". למקום הגיע חייל צה"ל, שעמד חוצץ בין מרזל לעיסא, ואולם מרזל בעט ברגלו של עמרו. כשהתרחק החייל, בעט מרזל שוב ברגלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר