"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מי שיתקרב יקבל כדור בראש": כתב אישום נגד תושב בת ים שאיים על עופר כסיף
גבר כבן 40 איים על הח"כ מחד"ש בתגובה לפוסט בפייסבוק וכתב, בין השאר, כי ירצח אותו • "המוות שלך קרוב כסיף, י'בוגד מסריח"
מחאה נגד הצעת החוק למנוע הנפת דגלי אש"ף באוניברסיטאות בה השתתף ח"כ עופר כסיף. צילום: קוקו

"מי שיתקרב יקבל כדור בראש": כתב אישום נגד תושב בת ים שאיים על עופר כסיף

גבר כבן 40 איים על הח"כ מחד"ש בתגובה לפוסט בפייסבוק וכתב, בין השאר, כי ירצח אותו • "המוות שלך קרוב כסיף, י'בוגד מסריח"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לבית משפט השלום בתל אביב הוגש כתב אישום נגד גיא מלכה, תושב בת ים כבן 40, אשר איים על חבר הכנסת עופר כסיף בפוסט בפייסבוק ובין השאר כתב כי ירצח אותו.

מישל דוט קום

על פי כתב האישום, לפני כחודש, פרסם ח"כ כסיף ממפלגת חד"ש פוסט בפייסבוק ובתגובה ענה לו מלכה: "המוות שלך קרוב כסיף, קרוב מאד. לך תתלונן אצל קצין הכנסת - מי שיתקרב יקבל כדור בראש י'בוגד מסריח".

בכתב האישום, שייחס למלכה עבירת איומים, נכתב: "במעשיו איים הנאשם על חבר הכנסת בפגיעה בגופו בכוונה להפחידו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...