"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פעיל השמאל הקיצוני יונתן פולק מואשם ביידוי אבנים לעבר כוח מג"ב

על פי כתב האישום, פולק פסטרנק הצית צמיגים ויידה אבנים לאחר שלקח חלק בהתקהלות של מתפרעים באזור יהודה ושומרון • בבקשת המעצר נכתב כי "בצל המתיחות הביטחונית בישראל, מסוכנותו של פולק מתעצמת"

,עודכן
0השמעה
יונתן פולק, צילום: אורן בן חקון (ארכיון)

פרקליטות מחוז מרכז הגישה היום (שלישי) כתב אישום כנגד יונתן פולק פסטרנק (40) מתל אביב לאחר שהשליך אבנים לעבר כוח מג"ב במהלך התפרעות ביהודה ושומרון.

על פי כתב האישום שהגיש עורך הדין תומר שטינברג, בחודש האחרון פסטרנק לקח חלק בהתקהלות של מתפרעים באזור יהודה ושומרון, שבמהלכה הציתו צמיגים על הכביש, ויידו אבנים לעבר כוחות מג"ב וצה"ל שנכחו במקום מתוקף תפקידם.

חיילי צה"ל בפעילות בשכם,צילום: צילום: אי.אף.פי (ארכיון)

כשהגיע לאזור צוות של שוטרי מג"ב ברכב ממוגן, השליך פסטרנק אבנים לעברם והן פגעו בחלקו הקדמי של הרכב. מייד לאחר מכן, החל לברוח מהשוטרים עד שנתפס על ידם. במקביל, משתתפים נוספים, שזהותם לא ידועה, יידו אבנים לעבר הכוח המשטרתי.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים המשפטיים ציין עו"ד שטינברג כי: "מסוכנותו של המשיב אף מתעצמת לנוכח תקופת מתיחות מוגברת בה מצויה מדינת ישראל, אשר משליכה במישרין על עניינו של המשיב, בשים לב למעשים המיוחסים לו ולנסיבות ביצועם".

כאמור, כתב האישום מייחס לפסטרנק עבירות של תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות, התפרעות והפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר