"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גרשון מסיקה גויס כעד מדינה

התפתחות בפרשת השחיתות בה היו מעורבים בכירים בישראל ביתנו וראשי רשויות מקומיות • הותר לפרסום כי ראש המועצה האזורית שומרון שנחשד בתחילה בשוחד והפרת אמונים גויס כעד מדינה

,עודכן
גרשון מסיקה, יתפטר וימסור מידע מפליל // צילום: ליאור מזרחי // גרשון מסיקה, יתפטר וימסור מידע מפליל

לקראת פיצוח?בית משפט השלום בראשון לציון התיר היום לפרסום, כי גרשון מסיקה, ראש המועצה האזורית שומרון - גויס כעד מדינה. צו איסור הפרסום על מרבית פרטי הפרשה נותרו בעינם. בעקבות גיוסו, צפוי מסיקה למסור פרטים על התנהלותם של חלק מהחשודים המרכזיים בפרשה, ובמקביל לפרוש מתפקידו.

לפני קצת יותר מחודש, התייחס מפכ"ל המשטרה לפרשה ואמר שהחקירה תסתיים בשבועות הקרובים. סגנית השר פאינה קירשנבאום, אחת מהחשודות המרכזיות, נחקרה לפני כמה שבועות באזהרה במשך מספר שעות ושוחררה בתום חקירתה. המשטרה אסרה עליה לצאת מהארץ וכל יצירת קשר עם מי מהמעורבים בפרשה.

חקירת המשטרה נמשכת במטרה להגיש כתבי אישום נגד המעורבים בפרשה. מלבדו של מסיקה, חתמו גם מעורבים אחרים בפרשה על הסכם עד מדינה שיחשפו את התנהלותם של אחרים, בהם ראש מטה ישראל ביתנו דוד גודובסקי, מנכ"ל משרד החקלאות רמי כהן ומנכ"ל חברת נ.ת.ע אלכס ויז'ניצר. גם ראשי רשויות אחרים שנחקרו בפרשה צפויים לעמוד לדין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר