"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: "אחד מהם חבט בו באמצעות לבנה בראשו"

שני בגירים ושני קטינים נחקרו בחשד שהכו תלמיד תיכון בדרום • מעצרם של שניים מהם הוארך • המשטרה: "ננקוט ביד קשה"

,עודכן
"אחד מהם חבט בו באמצעות לבנה בראשו" // צילום: דודו גרינשפן // "אחד מהם חבט בו באמצעות לבנה בראשו" // צילום: דודו גרינשפן

מקרה נוסף של אלימות קשה בבית ספר בדרום.ארבעה צעירים נעצרו בתחילת השבוע לאחר שעל פי החשד היכו תלמיד אחר הלומד עמם בבית הספר במועצה האזורית שער הנגב. התלמיד שהוכה בראשו נזקק לטיפול רפואי.

ארבעת החשודים נכלאו אמש והובאו היום (שני) בפני בית המשפט. מעצרם של שניים מהם הוארך ביממה נוספת. החשודים הנוספים שוחררו בתנאים מגבילים.

כוחות משטרה שהוזעקו למקום החלו בחקירת נסיבות האירוע. מהחקירה עלה כי ארבעת הצעירים החשודים, תלמידי בית הספר שחלקם קטינים, תקפו את הקורבן. בשלב מסוים חבט בו אחד מהם באמצעות לבנה בראשו. התלמיד המותקף פונה לטיפול רפואי בבית החולים ופעילות המשטרה הביאה למעצרם של ארבעת החשודים במעשה.

עוד באתר:

נתניהו נאם בכנס השנתי של השדולה הפרו ישראלית איפא"ק

שני הרוגים בתאונות דרכים ברחבי הארץ, "לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו בשטח"

"מועדון קרב" - גרסת בית ספר תיכון בבאר שבע

כך הכניס דאעש את התושבים לפאניקה

החשודים הועברו לחקירה, שם הכחישו בתחילה את החשדות המיוחסים להם. תוך המשך החקירה חזרו בהם וקשרו עצמם לחשדות בנוגע לתקיפתו של הקורבן.

בתום חקירתם אמש, ארבעת החשודים נכלאו והובאו היום בפני בית המשפט, שהאריך את מעצרם של שני החשודים הבגירים מבין הארבעה, ואת הקטינים שיחרר בתנאים מגבילים של מעצר וערבויות כספיות.

במשטרה התייחסו לאירוע ומסרו כי מדובר באירוע חמור שיכל בנקל להסתיים בתוצאה חמורה יותר.

עוד נמסר מהמשטרה כי "אנו עוסקים רבות יחד עם גורמי המקצוע ברשויות וגורמי החינוך השונים לאורך השנה במטרה למגר תופעה זאת של אלימות. מנגד, במקרים שכאלו, לאחר מעשה, אנו ננקוט ביד נוקשה במטרה למצות את הדין עם הצעירים שיבחרו בדרך של שימוש בכוח".

המקרה מצטרף לאירוע אלימות נוסףשנחשף הבוקר של סרטון שדלף לרשתוחשף טרנד חדש ואלים בבית הספר מקיף ז' בבאר שבע. בסרטון נראים ארבעה תלמידים נלחמים אחד בשנים בידיים חשופות באחת מכיתות הלימוד שהוסבה לזירת קרבות מאולתרת. חבריהם של התלמידים מריעים מסביב ואף מהמרים על "המנצח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר