"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יניב זגורי נעצר בחשד לרצח דבורה הירש

שנתיים לאחר שגרושתו של עד המדינה טל קורקוס נורתה למוות לעיניי ילדיה, נעצר העבריין הבכיר מהדרום • מעצרו של זגורי הוארך בשבעה ימים

,עודכן
יניב זגורי ורעייתו, צילום: .

הותר לפרסום:יניב זגורי, ראש ארגון פשיעה בדרום הארץ, נעצר הבוקר (שני) בחשד לרצח דבורה הירש, גרושתו של עד המדינה טל קורקוס, שנרצחה בשנת 2016.מעצרן של זגורי הוארך היום בשבעה ימים נוספים.

זגורי נמצא במעצר לאחר שהוגש נגדו כתב אישום על רצח טל קורקוס.בשבוע שעבר פשטו כוחות גדוליםעל בתיהם של שבעה תושבי הדרום ועצרו אותם בחשד למעורבותברצח.

נרצחה לעיניי ילדיה. דבורה הירש ז"ל

דבורה הירש נרצחה בחודש יולי 2016 בשדרות ירושלים בבאר שבע בשעה שהייתה במכוניתה יחד עם שלושת ילדיה הקטנים. המתנקש נעמד סמוך לרכבה, שלף אקדח וירה בה למוות. במהלך השנים שעברו מאז הרצח נעצרו מספר חשודים אך הם שוחררו.

הירש הייתה גרושתו של טל קורקוס, עד מדינה שהפליל רבים בדרום, בהם ראש ארגון הפשיעה זגורי. קורקוס נרצח ביולי 2017 כאשר מטען שהונח תחת רכבו התפוצץ באשקלון. בפרשה זו הוגשו כתבי אישום נגד יניב זגורי ומיכאל מור ושישה נאשמים נוספים.

לפני כשלושה חודשים ניצל גיסו של קורקוס כאשרנפצע באורח בינוני בניסיון חיסולשבוצע לאור יום בבאר שבע. האיש, כבן 50, שהה בסמוך לבית קפה בשדרות יוהנה ז'בוטינסקי בעיר, כשלפתע נפתחה לעברו אש מאלמונים שרכבו על אופנוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר