"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

זעם ברשתות בעזה: "חמושים שודדים את העניים"

מקורות פלשתיניים פרסמו אמש סרטון של משאית אספקה בעזה, שעליה השתלטו חמושים תוך שהם מרחקים בירי את האוכלוסייה • "איזה זמן זה שבו עניים נשדדים ומושפלים באיום נשק?"

,עודכן
0השמעה
חמושי חמאס שודדים עזתים רעבים. צילום: רשתות ערביות

מקורות פלשתיניים פרסמו אמש סרטון של משאית אספקה בעזה, שעליה השתלטו חמושים תוך שהם מרחקים בירי את האוכלוסייה.

חמושי חמאס משתלטים על משאית סיוע // רשתות ערביות

בסרטון נראים רעולי פנים כשהם רודפים אחר עזתי ששם את ידו על שק קמח, ולוקחים לו אותו בכוח.

חלק ניכר מהעזתים שנחשפו לסרטון דיווחו כי מדובר במחבלי חמאס מיחידת סהם, שמשמשת לשליטה באוכלוסייה.

אחרים טענו שמדובר פשוט בכנופיות מקומיות, ואם היו אלה מחבלי חמאס, ישראל היתה תוקפת אותם.

חמאס משתלט על משאית סיוע (ארכיון),צילום: אי.פי.אי

פעיל הרשת חמזה אל-מסרי שפרסם את הסרטון, כתב: "איזה זמן זה שבו עניים נשדדים ומושפלים באיום נשק? חמושים היכו באכזריות אדם פשוט בעזה, וחטפו ממנו את שק הקמח. כאילו הרעב לא מספיק כדי לקרוע את ליבנו. לעולם לא נשתוק. איפה מי שיגן על האנשים מהכנופיות האלה?".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר