"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ג'ארד קושנר על החלת הריבונות: "התקווה היא שיחכו עד אחרי הבחירות"
חתנו ויועצו הבכיר של הנשיא טראמפ הבהיר הלילה בריאיון כי על אף שארה"ב תומכת עקרונית בהחלת הריבונות הישראלית בבקעת הירדן, בממשל מעדיפים שימתינו עם המהלך: "הסכמנו עם ישראל על הקמת צוות טכני בכדי להתחיל ללמוד את המפה הקונספטואלית"
צילום: רויטרס

ג'ארד קושנר על החלת הריבונות: "התקווה היא שיחכו עד אחרי הבחירות"

חתנו ויועצו הבכיר של הנשיא טראמפ הבהיר הלילה בריאיון כי על אף שארה"ב תומכת עקרונית בהחלת הריבונות הישראלית בבקעת הירדן, בממשל מעדיפים שימתינו עם המהלך: "הסכמנו עם ישראל על הקמת צוות טכני בכדי להתחיל ללמוד את המפה הקונספטואלית"

אריאל כהנא
, עודכן

חתנו ויועצו הבכיר של נשיא ארה"ב, ג'ארד קושנר, התראיין במהלך הלילה שבין רביעי לחמישי לכלי התקשורת האמריקני GZERO Media ובמהלכו שב והתייחס למועד הנכון להחלת הריבונות הישראלית. קושנר טען בריאיון כי בזמן שממשל טראמפ תומך באופן עקרוני בהחלת הריבונות הישראלית, הוא גם רוצה במקביל שישראל תמתין עם המהלך עד אחרי הבחירות בישראל.

עוד בנושא:

תוכנית המאה: ישיבת הממשלה שבה תעלה החלת הריבונות מתוכננת ליום שלישי הבא

החלת הריבונות לא תעלה בישיבת הממשלה ביום ראשון

נתניהו החליט לדחות את החלת הריבונות

כשנשאל קושנר על כוונתה של הממשלה ביששראל להחיל ריבונות במהלך הימים הקרובים קושנר השיב כי "התקווה היא שהם יחכו עד אחרי הבחירות, ואנחנו נעבוד איתם כדי לעמוד בזה". בהמשך הריאיון, נשאל קושנר בהקשר לאותה סוגייה: "אתה לא מחכה, עכשיו כשהתוכנית מפורסמת, והישראלים ילכו ויחילו ריבונות, הממשל תומך בעמדה הזאת, נכון?", היועץ הבכיר לנשיא השיב: "לא, מה שהממשל עושה, זה שהסכמנו איתם (ישראל) על הקמת צוות טכני בכדי להתחיל ללמוד את המפה הקונספטואלית".

בהתייחס לשאלת מימדי החלת הריבונות, קושנר הדגיש כי "לבקעת הירדן יכולות להיות משמעויות רבות. אנחנו רוצים לוודא שיש לנו את כל הפרמטרים מוגדרים, וליצור מצב בו אנחנו יודעים היכן ההקפאה המדוברת. כרגע גיבשנו מאין מסמך תנאים, ואז נצטרך לעבוד עוד כמה חודשים נוספים על מנת שנוכל להשיג מסמך שכולנו נסכים עליו".

כזכור, ראש הממשלה, בנימין נתניהו אמר ביום שלישי השבוע לעיתונאים שנלוו אליו, כי צעדי הריבונות ייעשו בשתי פעימות, כאשר הראשונה תתבצע באופן מיידי ותכלול את בקעת הירדן והיישובים. אולם אתמול (רביעי) אומרים גורמים המעורים בפרטים כיהתהליך יימשך זמן רב יותרמאחר שהוא יחייב שרטוט מפות וכן בשל הרצון לבצע אותו בתיאום מדויק עם ארצות הברית. בנוסף, נערכת עבודת מטה מול ראשי הרשויות ביו"ש על מנת לוודא שכל היישובים נכללים בהחלטה על פי תכניות המתאר וכי הם לא ייפגעו גם לטווח הארוך.

בד בבד, אתמול התראיין חתנו ויועצו המיוחד של הנשיא לרשת סי.אן.אן (CNN), והתייחס גם כן ללוחות הזמנים הצפויים למימוש החלת הריבונות הישראלית. קושנר אמר אמש כי אינו מודע לכוונתו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, לבצע את החלת הריבונות ביום ראשון הקרוב. "לא מאמין שנתניהו יחיל את הריבונות בסוף השבוע הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...