"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו: "ההתיישבות הצעירה - עניין הומניטארי"
רה"מ הביע תקווה שיוכל להגיע להסכמה בעניין • שר הביטחון גנץ: "גורמים בלשכת נתניהו ביקשו לעצור דיון במנהל האזרחי באישור בנייה פלשתינית"
נתניהו וגנץ // צילום: אי.אף.פי/קוקו // נתניהו וגנץ

נתניהו: "ההתיישבות הצעירה - עניין הומניטארי"

רה"מ הביע תקווה שיוכל להגיע להסכמה בעניין • שר הביטחון גנץ: "גורמים בלשכת נתניהו ביקשו לעצור דיון במנהל האזרחי באישור בנייה פלשתינית"

אריאל כהנאלילך שובל
, עודכן

מתיחות בין ראש הממשלה נתניהו לשר הביטחון גנץ סביב סוגייתההתיישבות הצעירהוהבנייה הפלשתינית ביהודה ושומרון. נתניהו הדגיש היום (ראשון) בישיבת הממשלה כי מתנהל דיון עם משרד הביטחון בעניין המאחזים.

"מדובר בעניין הומניטרי", אמר ראש הממשלה, "אנשים שאין להם חשמל ומים. אני מאוד מקווה שנוכל להגיע להסכמה ביממה או שתיים הקרובות, כי צריך לפתור את זה.אין לזה הצדקהוזה גורם לסבל מיותר".

מנגד, שר הביטחון בני גנץ תקף את נתניהו במה שהגדיר כהתערבות ישירה מול גורמי צה"ל בישיבת המנהל האזרחי שנערכה הבוקר.

לדברי יו"ר כחול לבן, מדובר בניסיון התערבות חריג הנמצא בסמכותו הבלעדית של שר הביטחון. "לא אאפשר התערבות של ראש הממשלה בעבודת הצבא והמנהל האזרחי", אמר גנץ.

בנוסף הנחה השר את מערכת הביטחון והמנהל האזרחי לפעול אך ורק בצינורות המקובלים. לטענתו, היום בבוקר, עם תחילת ישיבת המנהל האזרחי שדנה באישור בנייה פלשתינית, יצרו גורמים מלשכת ראש הממשלה קשר ישיר עם נציגי המנהל האזרחי וביקשו לעצור את הדיון בעיצומו. גורמי הצבא פעלו בנוהל המקובל ועדכנו את לשכת שר הביטחון שהנחה אותם להמשיך בישיבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...