"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות פניות והתרעות: מחבל ששוחרר בעסקת שליט פינה מבנה בלתי חוקי

במנהל האזרחי הניחו צווים על המבנה שהיה בבעלותו של המחבל שרצח את החייל גיא פרידמן • חברי הכנסת רוטמן וסטרוק: "מסר חשוב של ריבונות בשטחי C"

, עודכן
0השמעה
סמל האיחוד האירופי בחצר ביתו של המחבל  , אם תרצו
סמל האיחוד האירופי בחצר ביתו של המחבל , צילום: אם תרצו

המחבל ריזק אבו סלאח, אשר רצח את החייל גיא פרידמן ושוחרר בעסקת שליט, פינה מבנה בלתי חוקי אשר הציב באזור גוש עציון, לאחר שהמנהל האזרחי הניח צווי החרמה במקום.

בישראל היום פורסם לפני כשבועיים כי בארגון אם תרצו חושדים שהאיחוד האירופי הקצה מימון לבניית ביתו של המחבל, ובעקבות זאת פנו ביחד עם חברי הכנסת, אורית סטרוק ושמחה רוטמן, לראש משלחת האיחוד האירופי בישראל, עמנואל ז׳ופרה, בדרישה לעצור את המימון והסיוע למחבל.

מאז נודע כי המחבל בונה את ביתו ללא אישורים, פנה הארגון למנהל האזרחי ועדכן אותו בהקדמות קצב הבניה במקום. במנהל האזרחי הניחו צווים והזהירו את אבו סלאח כי אם לא יפנה בעצמו את המבנה הבלתי חוקי שכבר הציב במקום ויפסיק עם שאר עבודות הבניה, יחרימו לו את המבנה. השבוע הגיעו נציגי אם תרצו למקום וגילו כי המבנה סולק מהמקום.

חברי הכנסת רוטמן וסטרוק מסרו: ''שמחים מאוד על התעשתות המנהל האזרחי והריסת המבנה של המחבל בתמיכת האיחוד האירופי", אמרו חברי הכנסת רוטמן וסטרוק. "זהו מסר חשוב מאוד של ריבונות בשטחי סי. האיחוד האירופי צריך להסיר את ידיו משטחים אלו ולהפסיק את עידוד הגורמים הקיצוניים בישראל ובחברה הפלשתינית''.

האזור בו הוצב המבנה, אם תרצו

יו''ר תנועת אם תרצו מתן פלג בירך ואמר: "שמחים מאוד על נחישות המנהל האזרחי שבעקבותיה פינה המחבל את המבנה שהקים סיוע מימון האיחוד האירופי. זהו מסר חשוב מאוד של ריבונות בשטחי C. האיחוד האירופי צריך להסיר את ידיו משטחי סי ולהפסיק את עידוד הגורמים הקיצוניים בישראל ובחברה הפלשתינית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר