"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בהצהרה בעברית

שר החוץ האירופי וקרובו של שורד השבי: "יש לכם חברים אמיתיים כאן"

מרקו דג'וריץ', שר החוץ של סרביה, הצהיר בשפה העברית בביקורו בישראל • "אנחנו יודעים מה אתם עוברים, ועומדים לצידכם הרבה לפני 1948", אמר

,עודכן
0השמעה
שר החוץ של סרביה מרקו דג׳וריץ׳. צילום: epa

שר החוץ של סרביה, מרקו דג׳וריץ׳, שהוא גם קרוב משפחתו של שורד השבי אלון אהל, נפגש היום (שלישי) עם שר החוץ גדעון סער בירושלים. "חברים יקרים, אני מאוד שמח להיות פה היום ואני רוצה להגיד תודה רבה על קבלת הפנים החמה שקיבלתי, עם כל האחרים שבאו איתי. אני רוצה שכולם בישראל ידעו שבסרביה ובבלגרד יש להם חברים אמיתיים", פתח דג'וריץ' את דבריו בשפה העברית.

שר החוץ של סרביה לצד שר החוץ גדעון סער: "יש לישראל חברים אמיתיים בבלגרד" \\ לע"מ

"זה לא רק מאתמול או היום זה אפילו לא משנת 1948, זה הרבה הרבה יותר ישן, ואנחנו עומדים איתכם בזמן הקשה הזה אנחנו מבינים מצוין כל מה שאתם עוברים. אנחנו עברנו הרבה דברים נוראיים בשנות התשעים ואחרי זה ואני מאוד שמח שהיום אנחנו מחזקים את היחסים שלנו. שהיו לנו דיבורים על העתיד ואני בטוח שבעתיד היחסים שלנו יהיו יותר ויותר חזקים", הוסיף שר החוץ הסרבי.

אלון אהל,צילום: עוז שכטר

בסיום דבריו התייחס דג'וריץ' לשחרור החטופים, בהם קרוב משפחתו אלון אהל: "אני רוצה להגיד תודה רבה וגם תודה רבה לך (גדעון סער) ולכולם בממשלה בשביל מה שהצלחתם לעשות בשביל החטופים במשפחות, ואני מרגיש ממש כמו בבית פה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר