יום למחרת ביקור שר החוץ סער: הרשויות באזרבייג'ן הודיעו היום (שלישי) כי עצרו שלושה בני אדם שתכננו מתקפה על שגרירות ישראל בבירה באקו, בהנחיית שלוחת דאעש באפגניסטן.
בהודעה של שירות ביטחון המדינה נמסר כי שלושת הגברים, ששמותיהם צוינו, קשרו קשר עם חברי ISIS-K, השיגו נשק ותכננו לתקוף שגרירות זרה, לפני שנתפסו על ידי כוחות הביטחון.
כאמור, שר החוץ גדעון סער נפגש אתמול עם נשיא אזרבייג׳ן אילהם אלייב, במעונו הרשמי שבבאקו. השניים קיימו פגישה בארבע עינים, וגם פגישה מורחבת בהשתתפות שר החוץ של אזרבייג׳ן, ג׳יהון ביירמוב, ושר הכלכלה מיכאיל ג'ברוב.
בפגישה נדונו בין היתר: העמקת שיתופי הפעולה בין המדינות בתחומי האנרגיה, הבינה המלאכותית, החקלאות, המים, ההגנה והתיירות. סער ציין כי המשלחת העסקית-כלכלית הגדולה שהצטרפה לביקורו במדינה, תחזק את הקשרים בין המדינות בתחומים אלה ובתחומים נוספים. השר סער הזמין את הנשיא אלייב לביקור בישראל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
