"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בפעם השנייה: עיתונאים לא מורשים להצטרף לטיסת נתניהו לארה"ב
רה"מ יטוס במטוס במסגרת ביקורו המתוכנן אצל הנשיא טראמפ במיאמי, ובדומה לספטמבר האחרון - גם הפעם עיתונאים שירצו להגיע יתבקשו לעלות על טיסה עצמאית
רה"מ נתניהו ומטוס כנף ציון. צילום: עמית שאבי, קוקו
פרסום ראשון

בפעם השנייה: עיתונאים לא מורשים להצטרף לטיסת נתניהו לארה"ב

רה"מ יטוס במטוס במסגרת ביקורו המתוכנן אצל הנשיא טראמפ במיאמי, ובדומה לספטמבר האחרון - גם הפעם עיתונאים שירצו להגיע יתבקשו לעלות על טיסה עצמאית

לידור סולטן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בפעם השנייה: עיתונאים לא מורשים להצטרף ל״כנף ציון״ יחד עם רה״מ נתניהו, במסגרת ביקורו המתוכנן אצל הנשיא טראמפ במיאמי.

על פי פרטים שהגיעו לידי ״היום״, נתניהו ימריא ב״כנף ציון״ ביום ראשון, ה-28 בדצמבר, יחזור ביום חמישי באותו השבוע וינחת ביום שישי - כשלעיתונאים נאסר להגיע בטיסה ונמסר להגיע עצמאית אם מעוניינים להשתתף בביקור. מי שיבקשו לעשות כן, ייכנסו לחלק המותר באחוזתו הפרטית של הנשיא טראמפ במיאמי.

כמו כן, לבנון וישראל יקימו בשבוע הבא סבב שיחות אזרחי שני. המפגש יתקיים גם בפעם הזו בחסות אמריקנית כאשר את הממשל תייצג השליחה ללבנון מורגן אורטגוס. ארה״ב קבעה לממשלת את סוף 2025 כמועד האחרון לפריקת חיזבאללה מנשקו, ואולם זה כמה חודשים שהארגון השיעי דווקא מתחמש מחדש.

בישראל נמנעים זה תקופה מפעולות התקפיות לסיכול הבנייה מחדש של חיזבאללה, למרות שהסכם הפסקת האש מאפשר עקרונית לטפל באיומים מתהווים. ההערכה במערכת המדינית היא שגם סוגיה זו תוכרע בפגישה בין נתניהו וטראמפ בעוד שבועיים וחצי.

"הנחתנו מכות עצימות על צירי הרשע"%3A הצהרת נתניהו בשגרירות ארה"ב %2F%2F לע"מ

נזכיר כי רק בספטמבר האחרון נתניהוהחליט שלא לצרף עיתונאים לטיסתולעצרת האו״ם. אז, בלשכתו ציינו כי מדובר היה "בעניין טכני".

"לאור סידורים טכניים הקשורים בהושבה וביטחון, הוחלט על צמצום הנוסעים בטיסת כנף ציון הקרובה - כולל עיתונאים וחלק מפמליית ראש הממשלה", נמסר אז.

הפעם נמסר כי הסיבה לאי הטסת עיתונאים בכנף ציון היא המרחק למיאמי והנתיב הארוך יותר, בשל המדינות שנתניהו מנוע מלעבור מעליהן בשל צו המעצר של ה-ICC. משלחת של 15 עיתונאים, פירושה כטון וחצי תוספת משקל על המטוס, מה שעשוי לחייב חניית ביניים לתדלוק. עקב הרגישויות והאילוצים הכרוכים בטיסה של רה״מ ההמלצה של גורמי המקצוע היא להקטין את מספר נוסעי המטוס ככל שניתן - כך אמר ל״היום״ גורם מקצועי המעורה בפרטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...