"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרצוג עוקץ את נתניהו: "כדי לתפקד כמדינה מתוקנת - אל תחשוב שאתה ספרטה"

לדברי הנשיא, ישראל צריכה לראות עצמה כחלק ממשפחת העמים • בהמשך שיבח את מתווה טראמפ בעזה, התייחס למשפט נתניהו והבהיר כי הבחירות יתקיימו במועדן

,עודכן
0השמעה
מה הטעם בהגנה מן הצדק אם היא נבחנת רק אחרי שהצדק נאנס? נתניהו והרצוג. צילום: אורן בן חקון

הנשיא יצחק הרצוג התראיין הבוקר (שני) ב"רשת ב'" והתייחסלנאום "ספרטה" של ראש הממשלה בנימין נתניהו. הוא אמר כי "חלק מהיכולת לתפקד כמדינה מתוקנת זה לא לחשוב שאתה ספרטה אלא לחשוב שאתה חלק ממשפחת העמים. זה מה שנקרא הכפר הגלובלי".

בהמשך הראיון הביע הרצוג תמיכה באימוץמתווה טראמפלפתרון בעזה. לדבריו, מדובר בתוכנית "רצינית, מהפכנית וחשובה" שמטרתה להחזיר את החטופים ולמנוע את שליטת חמאס ברצועה. הוא הוסיף כי "יש כאן הזדמנות לשנות את המציאות".

בנוגע למשפטו של ראש הממשלה, אמר הנשיא כי היה נכון לנסות לסיים את התיקים בעסקת טיעון. "ניסיתי לעודד את הצדדים להידברות – וזה לא צלח", אמר, והוסיף כי אם תוגש אליו בקשה לחנינה "אבדוק ואשקול אותה לעומק כמו כל פנייה".

הנשיא טראמפ על רקע יו"ש,צילום: אי.פי.איי, נעמה שטרן

על רקע החשש מאי־קיום בחירות, שלל הנשיא את האפשרות הזו ואמר: "אני בטוח שהבחירות יתקיימו במועדן, כדת וכדין".

בהתייחסות למערכת הביטחון סיפר הרצוג כי פגש את האלוף דוד זיני, והתרשם ממחויבותו לפעול באחריות ובממלכתיות. לדבריו, "הוא הבהיר לי שהוא מודע היטב לאחריות שיש לו לפעול בממלכתיות ואך ורק לטובת המדינה כפי שנובע מחוק השב"כ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר