"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לוחות הזמנים וגיוס המילואים: הקבינט המצומצם מתכנס בפיקוד דרום

במהלך דיון הקבינט המצומצם תוצג לשרים ולראש הממשלה התכנית לפרטיה, לקראת ביצוע • תחת המידור הרב, מעט אור נשפך הערב כאשר גורם בכיר הסכים להודות כי ההדממה מסביבת נתניהו מלמדת לדבריו על "ימים של הכרעות גורליות"

,עודכן
0השמעה
נתניהו, כ"ץ וזמיר. צילום: מעיין טואף/לע"מ

ברקע הגישושים לעסקה מצד המתווכות וחוסר התשובה עד כה של ישראל: דיון בתוכניות לכיבוש העיר עזה החל כעת (חמישי).

בדיון, שמתקיים בפיקוד דרום, משתתפים אנשי הקבינט המצומצם וראש הממשלה בראשו וכן בכירי מערכת הביטחון.

במהלך דיון הקבינט המצומצם תוצג לשרים ולראש הממשלה תכנית הכיבוש לקראת ביצוע. בלשכת רה"מ ציינו, כי לקראת אישור התוכניות לתמרון,נתניהו הורה לצמצם את לוחות הזמנים להשתלטות על מעוזי הטרורהאחרונים ולהכרעת החמאס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר