"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

סיוע מטורקיה מגיע לעזה - דרך נמל אשדוד

אחרי התקיפות של ארדואן על ישראל, עכשיו מסתבר שגם הסיוע ההומניטארי שמגיע לרצועה - מקורו בטורקיה • עשרות טונות של סחורה עם כיתוב טורקי עושות את דרכן לעזה • דוברות ישראל ביתנו פרסמה בתגובה בתמונה של השרים סמוטריץ ובן גביר מחופשים לכבשים: "חאלס עם שתיקת הכבשים, ממשלת השבעה באוקטובר מאפשרת לארדואן להעביר סחורות לעזה"

,עודכן
0השמעה
סחורה טורקית בדרך לעזה.. צילום: .

אם הצנחת הסיוע ההומניטרי לא טלטלה מספיק את חברי ממשלת הימין - התמונות האלה עשויות להרגיז אותם במיוחד. לא רק שסיוע הומניטרי נכנס לרצועה, כעת מסתבר שהוא מגיע ממקום שמביע תמיכה פומבית באויב - טורקיה.

הסיוע ההומניטארי בנמל אשדוד,,

ל"ישראל היום" הגיעו תמונות ועדויות מנמל אשדוד שבהן ניתן לראות פריקת סחורה שהגיעה מטורקיה ומועמסת על משאיות בדרכם לעזה. על פי עדויות במקום, מדובר בעשרות טונות של סחורה ועל הארגזים ניתן לראות בבירור את המילים שמן חמניות בשפה הטורקית על ידי מותג טורקי נפוץ.

נמל אשדוד,צילום: .

טורקיה פועלת נגד ישראל במלוא העוצמה, וביתר שאת בתקופה האחרונה. נשיא טורקיה ארדואן אמר לאחרונה ש"אללה ישמיד את ישראל" ואיים שטורקיה שוקלת להתערב במלחמה בעזה.

דוברות ישראל ביתנו פרסמה בתגובה בתמונה של השרים בצלאל סמוטריץ ואיתמר בן גביר, מחופשים לכבשים עם פה חסום, ומסרה בתגובה: "סמוטריץ׳, בן גביר, ערים? חאלס עם שתיקת הכבשים. ממשלת השבעה באוקטובר שאתם חברים בה מאפשרת לארדואן שהטיל חרם על ישראל, להעביר סחורות לעזה דרך נמל אשדוד. איבדתם את הבושה. לממשלה שמסייעת לאויב אין זכות קיום"

סמוטריץ' ובן גביר בתמונה שפרסמה מפלגת ישראל ביתנו,צילום: דוברות ישראל ביתנו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר