"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר שעורר זעם בישראל: ממשל טראמפ מסיר את מועמדותו של אדם בוהלר לשליח לענייני חטופים
בוהלר קיים פגישות עם חמאס בנוגע לחטופים האמריקנים • בישראל זעמו על המהלך, מחשש לעסקה שתשאיר חטופים ישראלים בידי הארגון • הבית הלבן הודיע כי למרות הסרת מועמדותו, הוא ימשיך לעסוק בנושא כחלק מצוות הממשל
שליח טראמפ אדם בוהלר . צילום: אי.פי

לאחר שעורר זעם בישראל: ממשל טראמפ מסיר את מועמדותו של אדם בוהלר לשליח לענייני חטופים

בוהלר קיים פגישות עם חמאס בנוגע לחטופים האמריקנים • בישראל זעמו על המהלך, מחשש לעסקה שתשאיר חטופים ישראלים בידי הארגון • הבית הלבן הודיע כי למרות הסרת מועמדותו, הוא ימשיך לעסוק בנושא כחלק מצוות הממשל

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ממשל טראמפ מסיר את מועמדותו שלאדם בוהלר לשליח הממשל לענייני חטופים, אך הוא ימשיך לעסוק בנושא כעובד ממשל מיוחד – כך נמסר היום (שישי) מהבית הלבן.

המהלך מגיע לאחר שבוהלר עורר זעם בישראל בעקבות פגישה שקיים עם חמאס בנוגע לחטופים האמריקנים המוחזקים בידי הארגון. המגעים התקיימו בעיתוי רגיש, בזמן שישראל וחמאס בוחנים אפשרות להארכת הפסקת אש בת שישה שבועות שהסתיימה מוקדם יותר החודש. בכירים בישראל, בהם השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, הביעו התנגדות למהלך, מתוך חשש שארה"ב תנסה לקדם עסקה לשחרור אזרחיה תוך השארת החטופים הישראלים בידי חמאס.

מוקדם יותר, נשיא ארה"ב נשאל על ידי כתבים האם יש לו תקווה לשחרור החטופים הישראלים משבי חמאס, וענה: "אני מקווה שהכול יסתדר. אנחנו מאוד מעורבים במשא ומתן ונצטרך לראות מה יקרה. נראה מה יקרה". ״זו סיטואציה מורכבת. יש כאן שנאה עצומה שאף אחד לא ראה בעבר״, הוסיף.

רון דרמר

בוהלר הגן על הצעד בריאיון לרשת פוקס ניוז, וטען כי ישראל עודכנה במהלך. "שוחחתי עם רון (דרמר), הוא העלה חששות, וזה לגיטימי לחלוטין מצד ישראל להיות מוטרדת כשיש לנו מגעים ישירים עם חמאס", אמר. בוהלר הוסיף באירוניה: "הוא לא מכיר אותי, אז אולי הוא חושב שאני אפגש איתם ואראה שהם נראים לי חבר'ה נחמדים, נשתה בירה ונאכל צ'יפס יחד".

במדינות המפרץ שואלים בצדק: מה מבטיח לנו שמעגל המלחמות והשיקום לא יחזור, כל עוד חמאס בעזה, צילום: אי.פי.אי

בוהלר מונה לשליח הנשיאותי המיוחד לענייני חטופים בדצמבר האחרון, אך טרם התקיים שימוע למינויו. למרות זאת, הוא כבר החל למלא את התפקיד וכינה את עצמו ברשת החברתית X כ"שליח ארה"ב לענייני חטופים". מזכיר המדינה האמריקני מרקו רוביו התייחס לפגישה עם חמאס, וכינה אותה "מקרה חד-פעמי". לדבריו, בוהלר "קיבל אישור ועידוד לקיים אותה" אך נכון לעכשיו, לא הושגו תוצאות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...