"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השר כ"ץ בוועדת חוץ וביטחון: "יהיה רוב גורף לעסקת חטופים בממשלה"
כ"ץ דיבר על העסקה בוועדת חוץ וביטחון ברקע האופטימיות הזהירה • חוק הפטור מגיוס: ההפתעה של כ"ץ ואדלשטיין מדברי דרעי - והתגובה החריגה שלהם בוועדה • ציר פילדלפי וציר נצרים לא יהוו מכשול לביצוע החלפת שבויים והפסקת האש, חמאס מוכנים לדון בסעיפים הללו
השר כ"ץ בוועדת חוץ וביטחן השבוע. צילום: נועם מושקוביץ

השר כ"ץ בוועדת חוץ וביטחון: "יהיה רוב גורף לעסקת חטופים בממשלה"

כ"ץ דיבר על העסקה בוועדת חוץ וביטחון ברקע האופטימיות הזהירה • חוק הפטור מגיוס: ההפתעה של כ"ץ ואדלשטיין מדברי דרעי - והתגובה החריגה שלהם בוועדה • ציר פילדלפי וציר נצרים לא יהוו מכשול לביצוע החלפת שבויים והפסקת האש, חמאס מוכנים לדון בסעיפים הללו

0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"יהיה רוב גורף לעסקה שנמצאת על השולחן, אנחנו הכי קרובים שהיינו מאי פעם, עדיף פחות לדבר",כך אמר היום (שני) שר הביטחון ישראל כ"ץ בדיון בוועדת חוץ וביטחון.

חמאס מגלה גמישות ובישראל מגלים אופטימיות זהירה בנוגע לעסקה, צילום: נועם מושקוביץ

את הדברים אמר כ"ץ על רקע הקולות,גם מישראל, על אופטימיות זהירה. עם זאת, עדיין נותרו פערים במו"מ, כשסלע המחלוקת הוא מספר החטופים שישוחררו. ציר פילדלפי וציר נצרים לא יהוו מכשול לביצוע העסקה, יש התגמשות אצל חמאס בעניין הזה.

סלע המחלוקת הוא מספר החטופים שישוחררו; פשרות משני הצדדים במהלך המו"מ לעסקה, צילום: נועם מושקוביץ

כ"ץ התייחס גם לסוגיית חוק הפטור מגיוס: "עד עכשיו הייתה חשיבה ואיסוף נתונים. אני מגבש את העקרונות. היעד שלי זה להגיע ל-50 אחוז גיוס, סנקציות על המוסדות - וסנקציות אישיות".

אמש אמר יו"ר ש"ס אריה דרעי, כך על פי אחד הח"כים בוועדה, שחקיקת חוק הגיוס תחל בתוך שבוע עד עשרה ימים. אולם מי שלא שמעו על זה הם שר הביטחון כ"ץ ויו"ר ועדת חוץ וביטחון יולי אדשלטיין שאמור להעביר את החוק בוועדה לקראת אישורו.

"לא נשמע ריאלי בשלב הזה"

לפי נוכחים בחדר כ"ץ ואדלשטיין החליפו מבטיםמופתעים וטענו כי "זה לא נשמע ריאלי בשלב זה".

מחליפים ביניהם מבטים: כ"ץ ואדלשטיין על רקע דבריו של דרעי, צילום: נועם מושקוביץ

ברקע דבריו של כ"ץ, יועצו של טראמפ לענייני חטופים אדם בוהלר, יקיים היום רצף פגישות עם השר כ"ץ, שר החוץ סער, יועץ נתניהו - מתאם השבויים והנעדרים גל הירש ויו"ר הכנסת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...